Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Ugurekinci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Ekinci
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Merhaba arkadaşlar dün bende güncellemeyi yükledim ve bende kimseden duymadığım bir sıkıntı yaşandı. İkinci alanı kullandığım zaman home tuşunun yanındaki tuşu son uygulamaları göster olarak ayarlamıştım ancak güncelleme yaptıktan sonra bu tuş son uygulamaları göstermiyor. Menüyü göster olarak ayarladığım zaman işlevi yerine getiriyor ancak dediğim gibi son uygulamaları görüntüle olarak işlevi yerine getirmiyor. Telefonu yeniden başlattığımda bir süre işlevi yapıyor ancak yine yitiriyor işlevini. İlk alanda böyle bir sıkıntı çıkarmıyor.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar dün bende güncellemeyi yükledim ve bende kimseden duymadığım bir sıkıntı yaşandı. İkinci alanı kullandığım zaman home tuşunun yanındaki tuşu son uygulamaları göster olarak ayarlamıştım ancak güncelleme yaptıktan sonra bu tuş son uygulamaları göstermiyor. Menüyü göster olarak ayarladığım zaman işlevi yerine getiriyor ancak dediğim gibi son uygulamaları görüntüle olarak işlevi yerine getirmiyor. Telefonu yeniden başlattığımda bir süre işlevi yapıyor ancak yine yitiriyor işlevini. İlk alanda böyle bir sıkıntı çıkarmıyor.
Raporlayin bence sorunu siz bulmussunuz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shazbotnando

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Selamlar bu versiyondan global developer versiyona geçmek istiyorum (bu versiyonda unlock yapamıyorum hesabı cihaza bağlama hatası geliyor)
developer rom'a geçişi doğrudan cihaz içinden yapabilir miyim keza xiaomitools ile denedim olmadı unlock istedi (unlock mesajım da geldi telefona ancak hesabı bağlayamıyorum)

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Bende düzeldi gibi ancak verdiği ses azalmış
Kulaklik ani ses alcalma ve yukselme sorunu giderilmis.
[doublepost=1515824231,1515824016][/doublepost]Fakat app vault bolumu eksik gibi. Not takvim ve kisa yol bolumu var favoriler ozet sosyal medya akisi falan yok.

fpolat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fp
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Merhabalar, dün bende kararlı güncellemeyi yükledim ancak yükledikten sonra şarj çok çabuk bitmeye başladı şöyle ki; dün gece %75 şarj ile bıraktığım telefonu sabah şarjı tamamen bitmiş ve kapanmış şekilde buldum. Bekleme halinde bile neredeyse dakikada %1 şarj tüketmeye başladı ayrıca ısınma sorunu ortaya çıktı aşırı ısınmaya başladı telefon. Bu sorunlar sizde de oldu mu? Ve ne yapmalıyım güncellemeden önceki halinden eser kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada telefon Mi6.
Teşekkürler..

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Merhabalar, dün bende kararlı güncellemeyi yükledim ancak yükledikten sonra şarj çok çabuk bitmeye başladı şöyle ki; dün gece %75 şarj ile bıraktığım telefonu sabah şarjı tamamen bitmiş ve kapanmış şekilde buldum. Bekleme halinde bile neredeyse dakikada %1 şarj tüketmeye başladı ayrıca ısınma sorunu ortaya çıktı aşırı ısınmaya başladı telefon. Bu sorunlar sizde de oldu mu? Ve ne yapmalıyım güncellemeden önceki halinden eser kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada telefon Mi6.
Teşekkürler..
Hocam telefonda root varmi sizin sonradan yuklediginiz bir uygulama yapiyor olabilir oncelikle bunu tespit edelim.saygilar

Sent from my MI 6 using Tapatalk

fpolat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fp
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam telefonda root varmi sizin sonradan yuklediginiz bir uygulama yapiyor olabilir oncelikle bunu tespit edelim.saygilar

Hocam hiçbir şey yok telefonda 1-2 ay oldu alalı aldığım şekilde kullanıyorum. Sıfır aldım telefonu zaten. Sanmıyorum root olduğu. Teşekkürler

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam hiçbir şey yok telefonda 1-2 ay oldu alalı aldığım şekilde kullanıyorum. Sıfır aldım telefonu zaten. Sanmıyorum root olduğu. Teşekkürler
Bl kilidiniz acik ise xmt'den temiz bir kurulum yapmanizi oneririm.

Üst Alt