- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mİ 6
- Konular
- 10
üstadım önceki sürüme nasıl geçerim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu listede 9.0.2 global yok ki hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu adresten 9.0.2 yi indir telefonuna at sonra güncelleme paketi seç diyerek yükle
Altta Pc yazan yere tıkla telefondan açıyorsan daha sonrada sol üstteki older version yazan yere tıklaBu listede 9.0.2 global yok ki hocam
9.0.2 link paylaşırmısın bende döneceğimDaha hızlı dolduruyor fakat daha çabuk azalıyor batarya performansı yüzünden ben geri 9.0.2 yükledim
Gece çekimi için bacon camera kullanıyorum gayet başaralı çekimler yapıyorum stok kamera uygulamasına göre çok daha iyi deneyin isterseniz örnek resim atabilirim
neyse kurulumu yaptık dedik.
bu sefede bölge ve dil seçtikten sonra hesap doğrulaması için wifi ya simkart istiyor ve ikiside çalışmıyor.
wipe yaptım yine olmadı.
Bu cihazda 13 saatlik bir batarya yok sen mi 6 mı kullanıyordunGlobal beta oreo yüklemiştim ama batarya süresi yüzünden tekrar global kararlı 9.2.2.0ye döndüm. Yorumlarda batarya süresinden çikayetçi olanları anlamıyorum. Gereksiz servisleri devre dışı bırakarak net olarak 13 saat ekran süresi alıyorum.kullandığım telefonlar rsından bu bir rekor ekran süresi