Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Evet mi6 kullanıyorum. 13 saat ekran süresini aldığımdan beri görüyorum. Hatta don...haber sitesinde mi6 başlıklı konuda farklı farklı zamanlarda pil tüketimi detaylarını ekran resmi olarak pylştım köyü defa. Bir hevesle Android oreo yükledim onda da 10 saat ekran süresi aldım ve beyenmeyip tekrar 9.2.2.0ye döndüm. Hem üç saat ekran farkı hem de sevmediğim bir kaç eksiklik ve özellik yüzünden geri döndüm. Google in servislerini durdurup bir kaç ayrla 13 saat rahatlıkla yakalanıyor.
Hangi ayarlar aciklarmisiniz

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
2 Günlük Şarj döngüsü ile hem batarya daha az yıpranıyor; hemde Type-C soketi. Bu açıdan önem gösteriyorum bende 2 günlük bekeleme süresi almak için.
Haklısınız evet daha uzun ömürlü pil ömrünü herkez ister benim şahsi düşüncem haldur huldur kullan, bir sene sonra batarya değiştir devam et sevmiyorum kasmayı pil için 6gb ram var telefonda lenovo p2 alıp alo derdim ama oyun vs çok kurcaliyoruz mi6da e bunun için aldık şöyle düşünün 2bin motor güçlü bir arabaya biniyoruz ama yakmasin diye gezmiyoruz e o zaman satıp Fiat Albea 1.2 alayım ben. gulumseyin istedim yanlış anlamayın :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Haklısınız evet daha uzun ömürlü pil ömrünü herkez ister benim şahsi düşüncem haldur huldur kullan, bir sene sonra batarya değiştir devam et sevmiyorum kasmayı pil için 6gb ram var telefonda lenovo p2 alıp alo derdim ama oyun vs çok kurcaliyoruz mi6da e bunun için aldık şöyle düşünün 2bin motor güçlü bir arabaya biniyoruz ama yakmasin diye gezmiyoruz e o zaman satıp Fiat Albea 1.2 alayım ben. gulumseyin istedim yanlış anlamayın :)

Hocam Amaç cihazı kullanıp yine 2 gün Bekleme süresi almak. Benim ortalama kullanmam 1 günde 3-3.5 saat ekran süresi; 2 günlük beklemede ise 6-8 saat ekran süresi alınca yetiyor. Sürekli Wifi - Mobil Veri - Ağ Tabanlı GPS - Senkronizasyon - Mi Cloud yedeklemesi açık; hiçbirini kapatmam. Bu ara Cihazı Mi Band 2 ile bağladım; sürekli Bluetooth'da açık ve Mi Band 2'ye bağlı; şuanda da 5.5-6.5 saat arası ekran süresi alıyorum 2 günlük beklemede. Yani aslına bakarsanız gayette kullanıyorum cihazı. Zaten Seri olsun diye SD 835 Chipsetli cihaz aldım, oyun oynamaktan ziyade :)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam Amaç cihazı kullanıp yine 2 gün Bekleme süresi almak. Benim ortalama kullanmam 1 günde 3-3.5 saat ekran süresi; 2 günlük beklemede ise 6-8 saat ekran süresi alınca yetiyor. Sürekli Wifi - Mobil Veri - Ağ Tabanlı GPS - Senkronizasyon - Mi Cloud yedeklemesi açık; hiçbirini kapatmam. Bu ara Cihazı Mi Band 2 ile bağladım; sürekli Bluetooth'da açık ve Mi Band 2'ye bağlı; şuanda da 5.5-6.5 saat arası ekran süresi alıyorum 2 günlük beklemede. Yani aslına bakarsanız gayette kullanıyorum cihazı. Zaten Seri olsun diye SD 835 Chipsetli cihaz aldım, oyun oynamaktan ziyade :)
Valla başkan bence telefon güzel hızlı dolum yapıyor dediğiniz gibi biraz daha ekran aldık mı süper olur ama şu son güncelleme sonrası ön kamera çekimi kötü oldu ses kısma tuşuna capture atayip arka kamerayı kullanmaya başladım :)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Valla başkan bence telefon güzel hızlı dolum yapıyor dediğiniz gibi biraz daha ekran aldık mı süper olur ama şu son güncelleme sonrası ön kamera çekimi kötü oldu ses kısma tuşuna capture atayip arka kamerayı kullanmaya başladım :)

Hatta şu uygulamayı satın aldım mi bandım ile çekim yapıyorum artık

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Ön Kamerayı da bozmaları ilginç olmuş hocam. Genel olarak Beta'dan memnunsunuz değil mi? Hala Custom romlarda Global Beta Oreo sürümlerini oturtamadılar da.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Mc
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mc
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hayırlı olsun hocam :) Ben Mi Band Rus Modlu sürümü kullanıyorum, gayet yetiyor bana genel olarak :)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Ön Kamerayı da bozmaları ilginç olmuş hocam. Genel olarak Beta'dan memnunsunuz değil mi? Hala Custom romlarda Global Beta Oreo sürümlerini oturtamadılar da.
Genel olarak memnuniyet var betada evet ama işte böyle can alıcı çalışan şeylerin bozulması üzüyor :(

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Genel olarak memnuniyet var betada evet ama işte böyle can alıcı çalışan şeylerin bozulması üzüyor :(

Anladım hocam, ileride düzeltirler gözden kaçacak bir durum değil sonuçta ama :) Neden nasıl bozarlar orası muamma işte.

Üst Alt