Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

balabancagri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 6
Konular
2
Hocam merhaba. Konu ile alakalı değil ama şöyle bir durum var. Benim hattım Avea Türk Telekom. normal şekilde herkesi arayabiliyor ve mesaj atabiliyorum. Ama sim kart aktifleştirelemedi diyor ve bunu yaparken de ücret alıyor. Kaç defa denedim ama olmadı ne kadar TL varsa gitti. Kısa bir yolu varsa tarif edebilir misiniz
o ikinci sim kart slotundan bahsediyordur. ilk açılışta bende de diyor.

fatih8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Gm5plus
Konular
0
Hocam merhaba. Konu ile alakalı değil ama şöyle bir durum var. Benim hattım Avea Türk Telekom. normal şekilde herkesi arayabiliyor ve mesaj atabiliyorum. Ama sim kart aktifleştirelemedi diyor ve bunu yaparken de ücret alıyor. Kaç defa denedim ama olmadı ne kadar TL varsa gitti. Kısa bir yolu varsa tarif edebilir misiniz
Hocam dediğiniz şey mi hesap da ki sim kart aktivasyonu telefon dilini İngilizce yapınca turkcell hatlarda aktif oluyormus ben denemedim telefonunuzun yurtdışı SMS e açık olması lazım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olurmuboyle

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYKUT
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
0
Arkadaşlar son sürüme geçtim, eskiden bildirim içerigi gizli olurdu, şimdi ise ekrana çat diye geliyor içerikleri ile beraber uygulama farkı olmadan ayarlar kısmından yapabileceğimiz yer mi gitti ne oldu?

mcaslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi6
Konular
1
Whatsapp açılırken beklemeye başladı yaklaşık 1.5 saniye bekleyerek açılıyor.

yogisemo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Selamın aleyküm
Arkadaşlar güncelleme bana bugun geldi ve ilk beni fazlası ile rahatsız eden ön kameranın berbat ötesi kötü olması güncelleme den önce ön kameram çok güzel di bu sorunu yine bir güncelleme ile düzeltmelerini mi?beklemeliyim yoksa başka çözüm yolu varmı

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Selamın aleyküm
Arkadaşlar güncelleme bana bugun geldi ve ilk beni fazlası ile rahatsız eden ön kameranın berbat ötesi kötü olması güncelleme den önce ön kameram çok güzel di bu sorunu yine bir güncelleme ile düzeltmelerini mi?beklemeliyim yoksa başka çözüm yolu varmı
On kameranın neyi var bende sorun yok çünkü

yogisemo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
On kameranın neyi var bende sorun yok çünkü

On kamera neredeyse arka kamera ya kafa tutyordu hatta geciyordu bence ama guncellemeden sonra on kameranin çektiği fotoğraflarda kimi cektigimi bilmesem tanimayacak hale geldim resmen elim mi titriyor ışık mı yetersiz birde yarin deniyim bakalim

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
On kamera neredeyse arka kamera ya kafa tutyordu hatta geciyordu bence ama guncellemeden sonra on kameranin çektiği fotoğraflarda kimi cektigimi bilmesem tanimayacak hale geldim resmen elim mi titriyor ışık mı yetersiz birde yarin deniyim bakalim
Hocam karlı mı çıkıyor , ten güzellik modumu çalışmıyor , karanlikmi çıkıyor yoksa titresimmi oluyor net bişey söylerseniz de ön kamera bu ışık az ise hemen bozar kendini zaten

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Whatsapp açılırken beklemeye başladı yaklaşık 1.5 saniye bekleyerek açılıyor.
Merhaba önce ayarlar,telefon hakkinda, miui sürümü 5defa basınız geliştirici açılsın
Sonra ayarlar,ek ayarlar, geliştirici seçenekleri , çizim başlığı altında 3adet animasyon hız seçeneği var
Pencere animasyonu ölçeği tıklayın animasyon yok seçin
Geçiş animasyonu ölçeği tıklayın yok seçin
Animatör süre ölçeği tıklayın yok seçin

Şöyle soyleyim oreo ile animasyonlardan dolayı yaşanıyor bu aslında sorun değil ama siz bu şekilde kullanmaktan hoslanabilirsiniz bir deneyin derim olmadı eski haline çevirin sorun olmaz. Saygilar

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar son sürüme geçtim, eskiden bildirim içerigi gizli olurdu, şimdi ise ekrana çat diye geliyor içerikleri ile beraber uygulama farkı olmadan ayarlar kısmından yapabileceğimiz yer mi gitti ne oldu?
Merhaba oreo ile beraber sistem dosyaları hakkında bildirim gelmeye başladı malumunuz bahsettiğiniz ayar uygulama bildirimlerini kapatıyor sisteme o şekilde müdahil olamıyorsunuz ancak bazı uygulamalar ile gizleyebiliyormusuz forumda bir araştırın hatırlamıyorum şuan

Üst Alt