Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

mr.zweig

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mİ 6
Konular
10
Ben de güncelleme yaptım ama wi-fi ağlarına bağlanmıyor. Öylece kalıyor kayıtlı şekilde. Ne yapacağını bilmiyorum. Yardım edin :(

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Ben de güncelleme yaptım ama wi-fi ağlarına bağlanmıyor. Öylece kalıyor kayıtlı şekilde. Ne yapacağını bilmiyorum. Yardım edin :(
O normal bir durum şuan wifi agım yok resim atamıyorum ama wifi ayarlarında 1sefere mahsuz bu ağa otomatik bağlan dememiz yeterli

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mr.zweig

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mİ 6
Konular
10
O normal bir durum şuan wifi agım yok resim atamıyorum ama wifi ayarlarında 1sefere mahsuz bu ağa otomatik bağlan dememiz yeterli

Her şeyi denedim unut dedim tekrar bağlan dedim otomatik bağlan dedim ancak her zaman kullandığım wifi ağına bağlanmıyor. Başka birisinin telefonundan mobil veri paylaşım merkezini açıp onun internetine bağlandım ama her zaman kullandığım ağa bağlanamıyorum

falankisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Falankisi
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Ben aslında geçmeyi düşünmüyordum ama nasıl olmuşsa Mi6 cihazım galiba otomatik olarak 9.2.2.0 (NCAMIEK)'e geçti. Fakat güncellemeden sonra tüm bildirimler gerek üstten kayarak geldiğinde gerek kilit ekranında mesaj ve mail içeriklerini tamamen gösterir hale geldi. Bir türlü bildirim içeriğini gizlemeyi bulamadım. İnternetten araştırdığımda MIUI 9 için sadece Uygulama Kilidini aktif ettikten sonra uygulama bazında içeriği gizle yapıldığını görüyorum. Oysa bu güncellemeden önce benim bildirimlerimde sadece uygulama işareti ve mesajların adeti görünüyordu, içeriği görünmüyordu. Ancak ben uygulama kilidi kullanmak, şifre koymak falan istemiyorum. Zaten parmak izi ve nümerik bir parolam var. Neden bildirimi açarken kullanacağım ayrıca bir şifreleme daha olsun ki? Çok sinir bozucu. Acaba bu güncellemeden sonra bildirimlerde içeriği kapatmanın uygulama kilidi olmadan bir yolu yok mu? Bu yüzden 9.2.2.0'ın diğer özelliklerine bile bakamadım sabahtan beri :) Yardımcı olursanız çok sevinirim

mr.zweig

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mİ 6
Konular
10
Her şeyi denedim unut dedim tekrar bağlan dedim otomatik bağlan dedim ancak her zaman kullandığım wifi ağına bağlanmıyor. Başka birisinin telefonundan mobil veri paylaşım merkezini açıp onun internetine bağlandım ama her zaman kullandığım ağa bağlanamıyorum
Tamamdır hallettim. Modemi resetleyip tekrardan bağlandım. Sorun düzeldi

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hmm aynı wi-fi ağına başka telefondan bağlanmayı denedinizmi sonuç ne oldu.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3

YENİLMEZ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aaaaaa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Ben aslında geçmeyi düşünmüyordum ama nasıl olmuşsa Mi6 cihazım galiba otomatik olarak 9.2.2.0 (NCAMIEK)'e geçti. Fakat güncellemeden sonra tüm bildirimler gerek üstten kayarak geldiğinde gerek kilit ekranında mesaj ve mail içeriklerini tamamen gösterir hale geldi. Bir türlü bildirim içeriğini gizlemeyi bulamadım. İnternetten araştırdığımda MIUI 9 için sadece Uygulama Kilidini aktif ettikten sonra uygulama bazında içeriği gizle yapıldığını görüyorum. Oysa bu güncellemeden önce benim bildirimlerimde sadece uygulama işareti ve mesajların adeti görünüyordu, içeriği görünmüyordu. Ancak ben uygulama kilidi kullanmak, şifre koymak falan istemiyorum. Zaten parmak izi ve nümerik bir parolam var. Neden bildirimi açarken kullanacağım ayrıca bir şifreleme daha olsun ki? Çok sinir bozucu. Acaba bu güncellemeden sonra bildirimlerde içeriği kapatmanın uygulama kilidi olmadan bir yolu yok mu? Bu yüzden 9.2.2.0'ın diğer özelliklerine bile bakamadım sabahtan beri :) Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayarı var izinlere gir bildirimleri gizle var orada uygulara tıkla

mr.zweig

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mİ 6
Konular
10
Mi 6 Global Kararlı 9.2.2.0 romun linkleri ilk mesajda verilmiştir. abayrak
Hocam merhaba. Konu ile alakalı değil ama şöyle bir durum var. Benim hattım Avea Türk Telekom. normal şekilde herkesi arayabiliyor ve mesaj atabiliyorum. Ama sim kart aktifleştirelemedi diyor ve bunu yaparken de ücret alıyor. Kaç defa denedim ama olmadı ne kadar TL varsa gitti. Kısa bir yolu varsa tarif edebilir misiniz

Üst Alt