Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
EU Rom a geçmek istiyorum ya da hızlı stabil tavsiye edebileceğiniz başka romda olur
Eu rom iyidir hocam;)
1. Cihazımda repair işlemi var bu işlem sonunda imeiler düşer mi?
Düşmez ama yinede twrp yüklendikten sonra efs yedeği alıp cihazdan başka bir yere kopyalayın.
2. Şu an kullandığım rom u TWRP ile yedeklediğimde, EU romda yedekleri uygulamalar dahil aynı şekilde kullanabilir miyim ?
Twrp nin yedeklemesine güvenmemenizi tavsiye ediyorum. Romu yükledikten sonra bir seferlik uygulamaları play storeden indirin. Ardından root yapıp migrate gibi yedekleme uygulamaları ile rom geçişlerini sorunsuz yaparsınız. Twrp ile kötü bir anım varfacepalm~~
3. En önemlisi ise cihazımda ciddi anlamda önemli veri mevcut, yedek için TWRP kurulmalı anladığım kadarı ile. TWRP yükleme işinde sıkıntı çıkıyor mu?
Şu ana kadar 4-5 mi 6 telefona bu işlemleri yaptım bir sorun yaşamadım. Siz her ihtimale karşı verilerinizi yedekleyip bu işlemlere başlayın.
TWRP den format atıldığında İmeiler düşüyor mu
Düşmez ama her ihtimale karşı efs yedeği alınız.

emre3232

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhaba bir sorunum üzerine konunuza kadar geldim, ben pcye belirtilen driveri yükledim ve twrpde belirtilen istenen herşeyi yapmama rağmen twrp telefonu görmüyor pcde yardımcı olabilirmisiniz ?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Merhaba bir sorunum üzerine konunuza kadar geldim, ben pcye belirtilen driveri yükledim ve twrpde belirtilen istenen herşeyi yapmama rağmen twrp telefonu görmüyor pcde yardımcı olabilirmisiniz ?
Telefonun fasboot modda olduğundan emin olun. Bazı windows 10 kullanıcılarında bu sorun var hocam Windows 7 bir bilgisayarda denerseniz sorununuz çözülebilir.

diabloo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
6
kardeşim mi 6 mıuı 10 global stable versiyondayım , google camera için dediğin işlemleri yapmamız yeterli oluyor mu yoksa build prob gbi bi uygulamadan bişeler yapmamız gerekiyor mu çünkü bazı yerlerde oyle yazıyor cevap verirsen sevinirim dostum hayırlı günler

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
kardeşim mi 6 mıuı 10 global stable versiyondayım , google camera için dediğin işlemleri yapmamız yeterli oluyor mu yoksa build prob gbi bi uygulamadan bişeler yapmamız gerekiyor mu çünkü bazı yerlerde oyle yazıyor cevap verirsen sevinirim dostum hayırlı günler
Konuda anlatılanları yapmanız yeterli.
*Sorularınızı özel mesaj yoluyla iletmeyiniz. Lütfen konudan devam ediniz.

Son düzenleme:

diabloo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
6
son bir soru hocam bu google camerayı mi note 3 te de kullanabilir miyiz acaba

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
son bir soru hocam bu google camerayı mi note 3 te de kullanabilir miyiz acaba
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

diabloo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
6
kardeş gcam apk ya tıklıyorum , paket ayrıştırılmasında bir sorun oluştu yazıor nedendir

Üst Alt