- Adım
- Baki
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu rom iyidir hocamEU Rom a geçmek istiyorum ya da hızlı stabil tavsiye edebileceğiniz başka romda olur
Düşmez ama yinede twrp yüklendikten sonra efs yedeği alıp cihazdan başka bir yere kopyalayın.1. Cihazımda repair işlemi var bu işlem sonunda imeiler düşer mi?
Twrp nin yedeklemesine güvenmemenizi tavsiye ediyorum. Romu yükledikten sonra bir seferlik uygulamaları play storeden indirin. Ardından root yapıp migrate gibi yedekleme uygulamaları ile rom geçişlerini sorunsuz yaparsınız. Twrp ile kötü bir anım var2. Şu an kullandığım rom u TWRP ile yedeklediğimde, EU romda yedekleri uygulamalar dahil aynı şekilde kullanabilir miyim ?
Şu ana kadar 4-5 mi 6 telefona bu işlemleri yaptım bir sorun yaşamadım. Siz her ihtimale karşı verilerinizi yedekleyip bu işlemlere başlayın.3. En önemlisi ise cihazımda ciddi anlamda önemli veri mevcut, yedek için TWRP kurulmalı anladığım kadarı ile. TWRP yükleme işinde sıkıntı çıkıyor mu?
Düşmez ama her ihtimale karşı efs yedeği alınız.TWRP den format atıldığında İmeiler düşüyor mu