Yardım Mi 6 dokunmatik problemi

halfur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba telefonu geçen hafta n11 üzerinden aldım. Gayet memnunum fakat aldığımdan beri birkaç problem var çözemiyorum. Telefon kendi kendine geri tuşuna basıyor yada bişeyleri kaydırırken basmışım gibi yapıp onu açıyor ve bazı oyunlarda dokunduğum yeri değil başka yeri algılıyor. Güncelledim olmadı, fabrika ayarlarına döndüm olmadı. Nedir bu bilen var mı.9. 0.2.0 sürüm şu an

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Yazılımsal değil diyosunuz da o videolardaki alttan dokununca çıkma gibi sorunlar bende yok. 4 gündür de hiç yaşamadım bu sorunu. Bende geçti sorun nasıl geçtiğini de tam çözemedim. Yaptığım işlemler ise şu şekilde; cihazı güncelledim son sürüme ve ardından sıfırladım, geri bildirim yolladım, temayı kendi stok temasında bıraktım, klavyeyi GO klavye yaptım, fiziksel olarakta cihazın alt köşelerine bastırdım. Bu işlemlerden sonra 4 gündür yok hiç geri sorunu. Sorun yaşayanlar bir denesin dediklerimi

Sorununuz devam ediyor mu? Birkaç sorum olacaktı.
[doublepost=1513702917,1513678167][/doublepost]
dün yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın dün yeni cihaz geldi.dünden bu yana sorun yaşadığım her şeyi denedim herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar.güncelleme yapmadım özellikle.gelen telefonda da ekran test sonucu yine 1.0 .diğer sorunlu cihazla bir fark yok yani.

Sorun yaşadığınız cihazın üretimi hangi aydı?

Oyla:

admtrn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adm
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mi 6'yı gönderdim garantiye... :(
daha 2 aylık cihaz geri tuşu kendi kendine çalışmaya başladı. artı sağ alttan kasaya bası uygulandığında devreye giriyordu. mekanik bir problem gibiydi. ve kasada yzüülmeler vardı 2 aylık cihazda ki kılıfla kullanıyordum. nihayet geldi ekran değişimi yapılmış ve sorun çözüldü.
ama bu sefer çalışırken batarya 47-48 derece; bekleme modunda 43-45 derece. 1,5-2 gün giden şarj 4 saatte bitiyor. gönderdim tekrar bakalım ne olacak??
delta servis garantiydi.

Oyla:

mermixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi 6
Konular
0
Mi 6'yı gönderdim garantiye... :(
daha 2 aylık cihaz geri tuşu kendi kendine çalışmaya başladı. artı sağ alttan kasaya bası uygulandığında devreye giriyordu. mekanik bir problem gibiydi. ve kasada yzüülmeler vardı 2 aylık cihazda ki kılıfla kullanıyordum. nihayet geldi ekran değişimi yapılmış ve sorun çözüldü.
ama bu sefer çalışırken batarya 47-48 derece; bekleme modunda 43-45 derece. 1,5-2 gün giden şarj 4 saatte bitiyor. gönderdim tekrar bakalım ne olacak??
delta servis garantiydi.

Sonucu yazmamışsınız ne durumdadır bende garantiye gönderdim beklemedeyim :/

Oyla:

Hsyn74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 6
Meslek
Tekstil
Konular
1
Merhaba arkadaşlar mıu 11 yüklediğimde parpak izi okuyucu sapıtmıştı güncelemeyi iki kez tekrarladım 2 gün sonra düzeldi ama dün birden yine gitti hom tuşu hiç bi görevini yapmıyor ve telefon kilit bölümünde parmak izi okuyu menüsüde yok dolayısı ile yazılımsal bir hata diye düşünüyorum başka olan varmı kim yardımcı olabilir bu arada telefon yaklaşık 15 aydır kullanıyorum gayet iyi idi

Oyla:
Üst Alt