Yardım Mi 6 Custom Rom Sorunu

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocalar,arkadaşlar beyler bayanlar öncelikle okumaya başladığınız için sağolun. benim mi 6 cihazim var. bayadir rom root adb flashlama recovery rom editleme vs baya uğraştım. ve mi 6 da alsam rahat duramiyorum. xiaomi markasına yeni giriş yaptım. onun için tecrubesizim. Custom rom yüklüyorum fakat açılışta kalıyor. miuipro logosunun etrafındaki oklar yarım saat bı saat döndü. xiaomi.eu desek oda aynı. yani sorun nerede anlamıyorum. sağolun şimdiden

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Brn müziklerde düzen hastasıyım hepsinin albümü falan yazıyor foroğrafları var ama sadece uygulamada Böyle gözüküyor müziğin aslını değiştirmemiş şimdi rom değiştirdiğimde bu sefer bilinmeyen sanatçı fslsn yazıyor. Ve foroğraf olmuyor sonrada düzenlemek uzun sürüyor hocam

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
hocam ben format data yı wipe ekranında surukledigimiz ok sanıyordum. onu anlayana kadar baya geçti :) buraoca2

Anladım hocam, neyse gozdemir hocam güzel bir konu açarsa bir daha kimse sorun yaşamaz :)
[doublepost=1512773600,1512773541][/doublepost]
Brn müziklerde düzen hastasıyım hepsinin albümü falan yazıyor foroğrafları var ama sadece uygulamada Böyle gözüküyor müziğin aslını değiştirmemiş şimdi rom değiştirdiğimde bu sefer bilinmeyen sanatçı fslsn yazıyor. Ve foroğraf olmuyor sonrada düzenlemek uzun sürüyor hocam

Hocam dediğim gibi Titanium Backup ile yedekleyin uygulamayı. Yeni romda geri yüklersiniz Titanium Backup'dan. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ben cihazın kendi müzik uygulamasını çok uzun zamandır bu şekilde yedekleyip, romu değiştirdiğimde geri yüklüyorum.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Anladım hocam, neyse gozdemir hocam güzel bir konu açarsa bir daha kimse sorun yaşamaz :)

Hocam dediğim gibi Titanium Backup ile yedekleyin uygulamayı. Yeni romda geri yüklersiniz Titanium Backup'dan. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ben cihazın kendi müzik uygulamasını çok uzun zamandır bu şekilde yedekleyip, romu değiştirdiğimde geri yüklüyorum.
Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkürler

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34

Aynen titanium backup çok iyi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Nasıl yaptığınızı yarın veya öbür gün Sayın ozgrcvdr Üstadımıza da anlatın....8=)wasntme~~Idea~~
PC'siz şeklini lütfen, kendisi kuramadı bir türlü, yanlış hatırlamıyorsam...onunda güzel bir rom kullanmak hakkı bencehaha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hahaha hocam doğru hatırlıyorsun :)lakin orda çok ince bi ayrıntı kaçmış gözlerden :)bugüne kadar kimse farketmediği için bende çaktırmadım :)senin globe rom konusunu ben global rom konusu sanıp miui9 global stabil roma geçemediğimi yazmıştım :)miui9 eu kullanıyorum ama ne yazıkki hiçbir zaman miui9 global kararlı roma geçemedim :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hahaha hocam doğru hatırlıyorsun :)lakin orda çok ince bi ayrıntı kaçmış gözlerden :)bugüne kadar kimse farketmediği için bende çaktırmadım :)senin globe rom konusunu ben global rom konusu sanıp miui9 global stabil roma geçemediğimi yazmıştım :)miui9 eu kullanıyorum ama ne yazıkki hiçbir zaman miui9 global kararlı roma geçemedim :)
Valla sabahtan beri gülüyorum, ancak kendime gelebildimhaha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
gozdemir hocam şunu farkettim yeni konu açarken işinize yarar. formst data yapıp ilk custom romumu yükledim. xiaomi.eu deniyim dedim. sadece wipe yaptım. ne format data ne de 4 silme islemi. rom düzgün bir şekilde açıldı. sadece ilk custom rom yüklerken format data gerekiyor sanırım.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
gozdemir hocam şunu farkettim yeni konu açarken işinize yarar. formst data yapıp ilk custom romumu yükledim. xiaomi.eu deniyim dedim. sadece wipe yaptım. ne format data ne de 4 silme islemi. rom düzgün bir şekilde açıldı. sadece ilk custom rom yüklerken format data gerekiyor sanırım.
Deneyip ekleyeceğim
[doublepost=1512902628,1512902161][/doublepost]
Eski romun artıkları kalıyordur diye düşünüyorum

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Evet hocam, Zaten Format Data komutu ile Hafıza Komple Formatlanıyor, bu yüzden sonrasında herhangi bir Wipe işlemi yapmaya gerek kalmıyor normalde.

Oyla:
Üst Alt