Yardım Mi 6 Custom Rom Sorunu

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocalar,arkadaşlar beyler bayanlar öncelikle okumaya başladığınız için sağolun. benim mi 6 cihazim var. bayadir rom root adb flashlama recovery rom editleme vs baya uğraştım. ve mi 6 da alsam rahat duramiyorum. xiaomi markasına yeni giriş yaptım. onun için tecrubesizim. Custom rom yüklüyorum fakat açılışta kalıyor. miuipro logosunun etrafındaki oklar yarım saat bı saat döndü. xiaomi.eu desek oda aynı. yani sorun nerede anlamıyorum. sağolun şimdiden

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
custom rom yüklemeyi öğrendik sınır yok artık. :)
Hastalık size 3rkenden bulaşmış 1 aya kalmaz sıkılırsınız mipro dan şarj gidiyor olacak şikayetiniz rom kobusu kolay sma Mi 6 da bu biraz zor ne yazıkki çünki bütün herşeyi sıfırlamak gerekiyor ve pc den atmak falan filan zorluyor ama Mi 7 çıkınca salarlar bizi Az kaldı Az

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam neyse gozdemir hocamın yardımıyla romu kurmuşsunuz. Aslında önceki mesajıma baksaydınız, cihazın hafızasını formatlamanız gerektiğini belirtmiştim ama dikkat etmemişsiniz. Neyse hayırlı olsun yeni romunuz.
[doublepost=1512772326,1512772265][/doublepost]
Bende kutluyorum sizi...ama nasılsa yarın öbürgün çok batarya tüketiyor diye şikayet edeceksiniz ve bende size şimdiden Mi Globeye rezervasyon yaptırıyorum....8=)haha--haha--

Rom - MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Bu işe bir kere bulaştıktan sonra, Mi-Globe'u kurmak kolay hocam nasılsa :)
[doublepost=1512772436][/doublepost]
Hastalık size 3rkenden bulaşmış 1 aya kalmaz sıkılırsınız mipro dan şarj gidiyor olacak şikayetiniz rom kobusu kolay sma Mi 6 da bu biraz zor ne yazıkki çünki bütün herşeyi sıfırlamak gerekiyor ve pc den atmak falan filan zorluyor ama Mi 7 çıkınca salarlar bizi Az kaldı Az

Hocam Halen Miui Pro 7.10.12'yi kullanıyorum mutlu mesut :) Bir aydan fazla oldu çıkalı, hatta 2 ay oldu olacak :) Magisk'de GMS Doze v5 modülü ile bekleme durumundaki şarj tüketimi sorununu da çözdüm sayılır şuan için. 2 gün bekleme ve 8 saat ekran süresi verecek gibi bakalım.

Batarya konusunda en beğendiğim rom ise Epic romdur, yeri gelmişken tekrar söyliyeyim.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
buraoca2 hocam doğru söylüyor ama yaşanabilir şeyler bunlar ilk yüklemede öğreniyoruz herşeyi forumda bu Mi 6 sahipleri için dikkat edilmesi ve bilinmesi gerekenler diye bir konu açacağım yarın faydalı olacağını düşünüyorum Mi 6 sı olanlar baksın bu soruların cevapları yazacak orda ( bu sorunları ertanx hocsm bi ara atmıştı bende kendi Mi 6 cihazım ile kıyasladım onda da aynı sorunlar varmış demekki hepsinde vardır dedim ve düzenleyip konu açacağım)
[doublepost=1512772607,1512772500][/doublepost]Hocam epic roma karşı bir ön yargım var ismini beğenmedim herhalde içimden uzak durmak geçiyor bakalım ön yargımı ne zaman yeneceğim

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
buraoca2 hocam doğru söylüyor ama yaşanabilir şeyler bunlar ilk yüklemede öğreniyoruz herşeyi forumda bu Mi 6 sahipleri için dikkat edilmesi ve bilinmesi gerekenler diye bir konu açacağım yarın faydalı olacağını düşünüyorum Mi 6 sı olanlar baksın bu soruların cevapları yazacak orda ( bu sorunları ertanx hocsm bi ara atmıştı bende kendi Mi 6 cihazım ile kıyasladım onda da aynı sorunlar varmış demekki hepsinde vardır dedim ve düzenleyip konu açacağım)

İyi yaparsınız hocam. Şimdiden elinize sağlık :) Özellikle ilk hazırlanan rehber'de hafızanın formatlanması gerektiği yazmadığı için, bende 3 gün uğraşmıştım. 2 gün boyunca her gece Mi Flash ile birkaç kez Global Stabil romu flashlıyordum. 3. gün sağolsun arkadaşların yardımı ile çözebildim durumu. Mümkün mertebe gördüğüm heryerde bahsetmeye çalışıyorum ama, asıl sizin açacağınız konu bu işin çaresi olabilir.

Bu arada Batarya tüketimine dem vurmuşsunuz ama sanırım Xiaom.Eu romdasınız :) Epic romda aradığınızı bulamadınız mı acaba.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İyi yaparsınız hocam. Şimdiden elinize sağlık :) Özellikle ilk hazırlanan rehber'de hafızanın formatlanması gerektiği yazmadığı için, bende 3 gün uğraşmıştım. 2 gün boyunca her gece Mi Flash ile birkaç kez Global Stabil romu flashlıyordum. 3. gün sağolsun arkadaşların yardımı ile çözebildim durumu. Mümkün mertebe gördüğüm heryerde bahsetmeye çalışıyorum ama, asıl sizin açacağınız konu bu işin çaresi olabilir.

Bu arada Batarya tüketimine dem vurmuşsunuz ama sanırım Xiaom.Eu romdasınız :) Epic romda aradığınızı bulamadınız mı acaba.
Teşekkürler evet eu romdayım bataryası çabuk gidiyor gibi geldi aslında hep %55 şarj ederim cihazımı ama ilk defa eu romda akşam %4 %5 gittiğini gördüm 2 falan gitmesi gerekirdi globeye geçeceğim kısa sürede tek sorun müzikleri çok Iyi düzenlemiştim yedeklemekte zorlanacağım epic rom dediğim gibi saçma gelebilir ama ismini beğenmedim epic ne alaka :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Teşekkürler evet eu romdayım bataryası çabuk gidiyor gibi geldi aslında hep %55 şarj ederim cihazımı ama ilk defa eu romda akşam %4 %5 gittiğini gördüm 2 falan gitmesi gerekirdi globeye geçeceğim kısa sürede tek sorun müzikleri çok Iyi düzenlemiştim yedeklemekte zorlanacağım epic rom dediğim gibi saçma gelebilir ama ismini beğenmedim epic ne alaka :)

Hocam önce bir deneyin Epic romu, sonra Mi-Globe'a geçersiniz. Batarya konusunda Xiaomi.Eu'dan daha iyi. Müzikler ile ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum ama, uygulamayı da Titanium Backup ile yedeklediniz mi sorun yok. Ben Cihazın kendi Müzik uygulamasında listeleme yaptığım için, her rom geçişinde cihazdaki müzik uygulaması yedekliyorum Titanium Backup ile. Yeni romlarda Muzik uygulaması değiştiyse bile, uzun süredir haberim yok benim :)

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam ben format data yı wipe ekranında surukledigimiz ok sanıyordum. onu anlayana kadar baya geçti :) buraoca2

Oyla:
Üst Alt