Çözüldü Mi 6 cihazımın Mİ hesabı unutuldu. Nasıl kaldırabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alonepaw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Hamza
Cihazım
Samsung B310
Konular
1
Öncelikle tüm forum üyelerine, yöneticilerimize ve bilhassa yardımcı olmaya çalışan naçizane arkadaşlara selam ve teşekkürlerimi şimdiden sunuyorum.

Sorunum şu ki,
Van'da ikamet etmekteyim. Mi6 cihazım bulunmakta. Bir alıcı buldum ve cihazı İstanbul'a gönderdim. İstanbul'da bir arkadaşım cihazı, alıcı kişiye gösterdiği vakit, sözde alacak kişi kendi Mİ Hesabını giriyor. Ve telefonu almaktan vazgeçiyor ( Mİ Hesabından çıkış yapmadan. ) Daha sonra tabii ki benim cihazımı sözde alıcıya gösteren arkadaşım durumdan bi haber. Kendim de Mİ hesabı girmemiştim cihaz bende iken. Aradan bi süre geçiyor ve sözde alıcı olan haysiyetsiz '' Cihazı bana 500 liraya ver yoksa hesabımı da kaldırmam sen beş para etmez bir şekilde cihazı kullanırsın '' şeklinde hoş olmayan şeyler söylüyor. Tabii ki bende ''cihazı çöpe atarım sizin gibi şereften yoksun bi insana vermem'' diyerek kapatıyorum.

Ben de cihazla uğraştım baya ve sonunda cihaz Wi-Fi açınca sorun çıkartıyor. Mi Hesabı istiyor.

Cihaza bypass uygulamak ya da başka romlar yükleyerek kullanmak istemiyorum. Sorunsuz bir şekilde kendi oluşturacağım Mi Hesabını girip sorunsuzca Güncelleme alabilecek şekilde kullanmak istiyorum.

Cihaz yurt içi kayıtlı, Bootloader kilidi açık, var mıdır bir çözümü yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Hocalarım bu konuyu okudukça aklıma şu soru geliyor. Ben mi6 kullanıyorum ama ilerde mi8 almayı düşünüyorum. Mi8 aldığımda aynı mi hesabı ile onu kullanmak isterim. Telefondan mi hesabını silmek bu kadar zorsa yeni telefona nasıl giriş yapıcaz veya eski tlf nasıl yeni hesap tanımlıcaz? Bu işten korkmaya başladım desem yeridir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocalarım bu konuyu okudukça aklıma şu soru geliyor. Ben mi6 kullanıyorum ama ilerde mi8 almayı düşünüyorum. Mi8 aldığımda aynı mi hesabı ile onu kullanmak isterim. Telefondan mi hesabını silmek bu kadar zorsa yeni telefona nasıl giriş yapıcaz veya eski tlf nasıl yeni hesap tanımlıcaz? Bu işten korkmaya başladım desem yeridir.
Yeni cihazınızı aldığınızda; yeni telefonunuza Mi Hesabınızın şifresini girmeniz, eskisinden ise yine şifrenizle hesabı kaldırmanız yeterli olacaktır. Yani şifrenizi unutmadığınız sürece hiç bir sorun yok :)

Oyla:

Alonepaw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Hamza
Cihazım
Samsung B310
Konular
1
Cihazı Zenex hocama göndermiş ve özenle ilgilerinin sonucu ''Anakart sıkıntısı olduğu'' öngörüsü doğrultusunda cihazımı arızalı olduğunu beyan ederek satmış bulunmaktayım. Konu Mi Hesabı unutulan Mi 6 olarak açılmış olunup, cihazın Mi hesabı unutulmadan önce ''Cihazı Bul özelliği KAPALI olduğu'' için unutulan hesap kurtarılmıştır. Lakin şebeke sorununu çözemediğimiz, ve cihazı satmam sebebiyle cantara hocamdan konunun kilitlenmesini talep ederim. Yardımcı olan ve olmaya çalışan özellikle Recep Özmen, --SEFA-- , Zenex hocalarıma teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim. Khayırlı forumlar vesselam...

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt