Yardım Mi 5s uygun ROM

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
Selamın Aleyküm bana mi5s için rom lazım sarj durumu iyi ısınma yapmayan ne biliyim parmak izinde sorun olmayan varsa önereceginiz yoruma yazın lütfen

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Sayın halilmetekirikkale Üstadım, mütevazi olmaya hiç gerek yok....Sizi yakından takip ettiğimi zaten biliyorsunuz ve Xiaomi konusunda verdiğiniz Genel Destek zaten bu konuda ne kadar Bilgili olduğunuzu kanıtlıyor....Xiaomi konusunda daha henüz emekleme safhasında olan ben, Sizin her paylaşımınızdan kesinlikle ve mutlaka bir şeyler öğreniyorum....Sağolun, iyiki varsınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Skorbi abi aynen katılıyorum yorumuna.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Sayın halilmetekirikkale Üstadım, mütevazi olmaya hiç gerek yok....Sizi yakından takip ettiğimi zaten biliyorsunuz ve Xiaomi konusunda verdiğiniz Genel Destek zaten bu konuda ne kadar Bilgili olduğunuzu kanıtlıyor....Xiaomi konusunda daha henüz emekleme safhasında olan ben, Sizin her paylaşımınızdan kesinlikle ve mutlaka bir şeyler öğreniyorum....Sağolun, iyiki varsınız

Üstadım sizden ve forumdaki diğer değerli üstadlarımın ilgi hazinesinden öğreneceğim çok şey var benim ama öncelikle kendime bir test telefonu sonrasında bilgisayar ayarlamam lazım.Merak bilgi doğurur ve bende baya meraklı biriyim.Saygıyla selamlıyorum sizi üstadım.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2

Üstadım sizden ve forumdaki diğer değerli üstadlarımın ilgi hazinesinden öğreneceğim çok şey var benim ama öncelikle kendime bir test telefonu sonrasında bilgisayar ayarlamam lazım.Merak bilgi doğurur ve bende baya meraklı biriyim.Saygıyla selamlıyorum sizi üstadım.
Bu arada benim BL kilidim açık değil haha--
Hocam bu işlem için kilidin açık olmasına gerek yok. Eğer bu işlem olmazsa kilidi açıp twrp veya fastboot ile rom atmanız gerekecek.Ayrıca kilidi en kısa zamanda açın bence faydası var zararı yok.

Oyla:
Üst Alt