Yardım Mi 5s uygun ROM

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
Selamın Aleyküm bana mi5s için rom lazım sarj durumu iyi ısınma yapmayan ne biliyim parmak izinde sorun olmayan varsa önereceginiz yoruma yazın lütfen

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
tamam çok teşekkür ederim bilgileriniz için, peki o zaman Global Developer rom mu daha iyi yoksa gLobal kararlı rom'mu? hangisini tavsiye edersin. 8.0.3.0 dan 7.5.25'e geçmekle hata yapmadım inş.
Global beta rom gerek pil,parmak izi ve yana kaydırma konusunda global stabil 8.0.3 e göre baya iyi yani global betayı yükleyin derim farkı anında hissedersiniz.

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
OTA dan güncelleme gelince alabileceğim değilmi ?

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Güncelleyiciden kurdum ben. 8.0.3.0 dan global betaya geçmiş oldum. yalnız hard reset yapmadım. yapmam gerekirmi ? gerekiyorsa nasıl hard reset yaparım?

Hocam güncelleyiciden geçince telefonda yüklü uygulamalar resimler vs.silinmiyormu bende ona göre geçiş yapacağım telefonu yedek almayı bilmiyorumda.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam güncelleyiciden geçince telefonda yüklü uygulamalar resimler vs.silinmiyormu bende ona göre geçiş yapacağım telefonu yedek almayı bilmiyorumda.
Silinmiyor hocam ama yedek almanızda fayda var oluşabilecek herhangi bir aksiliğe karşı.Yedek konusuna gelince eğer wifi ağına bağlanabiliyorsanız veya internet kotanız müsait ise mi cloud kullanarak telefona ayarlarınızı ve uygulamalarınızı yedeklemeniz daha iyi eğer internet kotanızda sorun var ise Ayarlar>Ek ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Yerel yedekler>alt kısımdaki Yedekle kısmına tıklayın telefonun hafızasına yedekleme yapacaktır. Daha sonra telefonun hafızasında ''MIUI'' klasörü içerisindeki backup dosyasını bilgisayara kopyalayın aldığınız yedek bu klasördedir ayrıca resim ve müziklerinizi de bilgisayara kopyalayın ve sonra güncellemeyi yapın.

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Silinmiyor hocam ama yedek almanızda fayda var oluşabilecek herhangi bir aksiliğe karşı.Yedek konusuna gelince eğer wifi ağına bağlanabiliyorsanız veya internet kotanız müsait ise mi cloud kullanarak telefona ayarlarınızı ve uygulamalarınızı yedeklemeniz daha iyi eğer internet kotanızda sorun var ise Ayarlar>Ek ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Yerel yedekler>alt kısımdaki Yedekle kısmına tıklayın telefonun hafızasına yedekleme yapacaktır. Daha sonra telefonun hafızasında ''MIUI'' klasörü içerisindeki backup dosyasını bilgisayara kopyalayın aldığınız yedek bu klasördedir ayrıca resim ve müziklerinizi de bilgisayara kopyalayın ve sonra güncellemeyi yapın.

Hocam cevabınız için çok teşekkürler sağolun varolun son bir sorum olacak cahilliğime verin lütfen benim telefonum şu anda 8,2,1 kararlı ben şimdi en son global beta sürümü nerden indireceğim ve indirdiğim dosyayı zipli şekilde telefonun hangi klasörüne atıp üç noktadan seçip güncelleyeceğim ve bu işlemleri sizin yazdığınız işlemleri yaptıktan sonra sorunsuzca yükleme yapabilecekmiyim sabrınız ve cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Estağfurullah hocamne demek herkes bildiğinin efendisi bilmediğinin cahilidir.Benim de çok bişey bildiğim yok ama forumdaki üstadlarımız sağolsunlar. bu dosyayı indirin ve telefon hafızasındaki ''downloaded_rom'' klasörünün içine atın ve telefonun ''Güncelleyici'' uygulamasına girin,sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ve ''Güncelleme paketini seçin'' e tıklayın sonra downloaded_rom klasörü içindeki indirdiğiniz dosyayı seçin ve onaylayın sonrasında otomatik güncelleyecektir.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Estağfurullah hocamne demek herkes bildiğinin efendisi bilmediğinin cahilidir.Benim de çok bişey bildiğim yok ama forumdaki üstadlarımız sağolsunlar. bu dosyayı indirin ve telefon hafızasındaki ''downloaded_rom'' klasörünün içine atın ve telefonun ''Güncelleyici'' uygulamasına girin,sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ve ''Güncelleme paketini seçin'' e tıklayın sonra downloaded_rom klasörü içindeki indirdiğiniz dosyayı seçin ve onaylayın sonrasında otomatik güncelleyecektir.
Sayın halilmetekirikkale Üstadım, mütevazi olmaya hiç gerek yok....Sizi yakından takip ettiğimi zaten biliyorsunuz ve Xiaomi konusunda verdiğiniz Genel Destek zaten bu konuda ne kadar Bilgili olduğunuzu kanıtlıyor....Xiaomi konusunda daha henüz emekleme safhasında olan ben, Sizin her paylaşımınızdan kesinlikle ve mutlaka bir şeyler öğreniyorum....Sağolun, iyiki varsınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12

Mütevazi ve samimi yaklaşımınız ve bir çocuğa anlatır gibi sabrınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır sizin gibi hem bilgili hemde paylaşımcı ve bir o kadar da mütevazi bir forumdaşla aynı forumda olmaktan inanın guru duyuyorum ayrıca bu forumu diğer forumlardan ayıran siz samimi ve iyi niyetli kişlere de burdan teşekkür ediyorum elinize bilginize emeğinize sağlık.

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12

Bu arada benim BL kilidim açık değil haha--

Oyla:
Üst Alt