Yardım Mi 5s Plus PC'ye dosyaları yedekleme

weedjrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Çakı
Cihazım
-
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi 5s Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Yakın zamanda telefon değiştireceğim için dosyaları bilgisayarıma yedeklemem lazım. USB ile bağlayıp dosya aktarımı seçiyorum, dosyalara da erişimim var ama çok fazla fotoğraf vs. olduğu için dosyaları aktarmaya çalıştığımda yaklaşık 30-40 dakika şu ekran karşıma geliyor:

Bunu daha hızlı yapabilecek bir yol yok mudur arkadaşlar? Yaklaşık 60-70 GB aktarım yapmam lazım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar. Yakın zamanda telefon değiştireceğim için dosyaları bilgisayarıma yedeklemem lazım. USB ile bağlayıp dosya aktarımı seçiyorum, dosyalara da erişimim var ama çok fazla fotoğraf vs. olduğu için dosyaları aktarmaya çalıştığımda yaklaşık 30-40 dakika şu ekran karşıma geliyor:

Bunu daha hızlı yapabilecek bir yol yok mudur arkadaşlar? Yaklaşık 60-70 GB aktarım yapmam lazım.
Ayrı ayrı dosyalar ve klasörler yerine tek klasörü kopyalamayı deneyebilirsiniz. Örneğin DCIM klasörünü olduğu gibi kopyala yapıştır yapın.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Ek olarak;
Eğer Xiaomi telefona geçecekseniz aşağıdaki linke bakın derim hocam. Ya da fotoğraflar için, telefonunuzu pc ye taktığınız zaman PTP(Fotoğrafları Transfer Et) seçeneğini kullanın.
Rehber - Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Yeni cihazı aldıktan sonra PC ile uğraşmadan Mi drop üzerinden cihazdan cihaza kolayca aktarım yapabilirsiniz.

Oyla:

weedjrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Çakı
Cihazım
-
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni alacağım cihaz Xiaomi olmayacak arkadaşlar. Ve sadece tek bir klasörü kopyalarken örneğin DCIM veya Screenshots, yine aynı işlem çok uzun sürüyor. Bunu daha hızlı yapabileceğim bir yöntem var mıdır?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Yeni alacağım cihaz Xiaomi olmayacak arkadaşlar. Ve sadece tek bir klasörü kopyalarken örneğin DCIM veya Screenshots, yine aynı işlem çok uzun sürüyor. Bunu daha hızlı yapabileceğim bir yöntem var mıdır?

Mi Drop tüm Android cihazlarda çalışıyor Play store'dan indirip yapabilirsiniz General Mobile Cihazdan 30 Gb dosyayı Redmi Note 5 Cihazına kopyladım.İOS cihaza geçeceksenizde yine play storedan Move to ios programı ile çekebilirsiniz.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Yazdığım mesajın ikinci cümlesi hocam.

Oyla:

weedjrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Çakı
Cihazım
-
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Drop tüm Android cihazlarda çalışıyor Play store'dan indirip yapabilirsiniz General Mobile Cihazdan 30 Gb dosyayı Redmi Note 5 Cihazına kopyladım.İOS cihaza geçeceksenizde yine play storedan Move to ios programı ile çekebilirsiniz.
Move to iOS işimi görecek gibi, çok teşekkürler. Fakat yine de benim bunları bir şekilde PC'ye aktarmam gerekiyor. Yeni telefonda sıfırdan başlayacağım ama PC'ye aktarıp oradan da taşınabilir hdd'ye aktaracağım ki yedeğim her daim bulunsun.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Move to iOS işimi görecek gibi, çok teşekkürler. Fakat yine de benim bunları bir şekilde PC'ye aktarmam gerekiyor. Yeni telefonda sıfırdan başlayacağım ama PC'ye aktarıp oradan da taşınabilir hdd'ye aktaracağım ki yedeğim her daim bulunsun.
Ottoman Hocamızın dediği PTP modunda olması gerekiyor

Oyla:

weedjrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Çakı
Cihazım
-
Konular
4
Ottoman Hocamızın dediği PTP modunda olması gerekiyor
Yazdığım mesajın ikinci cümlesi hocam.
Sağolun arkadaşlar şuan PTP modunu açtım, tekrar DCIM ve Pictures klasörlerini kopyalamaya çalışıyorum. Hala aynı ekran var ama bekleyeceğiz demek ki çok dosya olunca böyle oluyor. İnternette de araştırdığımda başka bu işi seri yapan bir program vs. bulamadım. Bekleyip görelim, olmazsa sileceğiz artık :)

Oyla:
Üst Alt