Yardım Mi 5s Isınıyor

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Merhaba xiaomi mi 5s hukkNiyorum.
Tekrar merhaba iphonedan mi 5s e sırf yorumlarda ısınmıyor diye geçtim ama malesef buda yalan çıktı sadece Google'da instagramda gezmede elim kılıf olmasına rAğmen yanıyor müthiş ısınıyor.( Ekran resimi yüklenmedi)
Global 8.2.1.0 magdil kararlı 6.0.1 android kullanıyorum
Ve ilk baştaki giriş yazısını silmedim bilerek klavye müthiş kötü iphone klavyesinden bulamadım.allah aNdroid çilere sabır versin. Neyse önemli olan ısınma.delta dan aldım birde teli ilgilenmediler. Şu an elimin sıcak lığından tutamaz haldeyim.Allah yardım etsin androidçilere.bir iphonecunun böyle bir siteye telefon u aldığı gibi forumA üye olduğu görülmez sanırım

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0
Fazla bilgiye ihtiyaç yok verdiğim linkteki

şu dosyayı telefonunuzla indirin. Pc yi unutun... Ardındanda bir önceki mesajımdakileri yapın bu kadar.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
tamam hocam ilgin için sağol allah razı olsun ama beni de düşün git o kadar para ver telefon o kadar çok ısınsınki psikolini bozsun ve de rom la filan ugraş haksız mıyım ama

"Skorpi" servis e göndersem ne der servis sizce faydası olur mu bişeyler yaparlarmı yoksa bişeyi yok deyip gerimi paketlerler.
Siz önce Sayın aerdogan85 Üstadın dediklerini yapın, korkulacak bir şey yok...psikoljinizide bozmayın, her şey yoluna girer, merak etmeyin....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Fazla bilgiye ihtiyaç yok verdiğim linkteki

şu dosyayı telefonunuzla indirin. Pc yi unutun... Ardındanda bir önceki mesajımdakileri yapın bu kadar.

bu işlemler için rom kildini açtırmak mı lazım yok sa direk indirip yüklenebiliyor mu

Oyla:

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Usta tamam da google diye bişey icat etmişler. Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI Sürümü üzerine 4-5 kere ardarda tıkla..

Kardeş bu yükle dedigin nedir ne ise yarar az aciklasaydun( hay ben boyle klavyenin allah belasini)

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Kardeş bu yükle dedigin nedir ne ise yarar az aciklasaydun( hay ben boyle klavyenin allah belasini)
klavye için google playden swiftkey kullanmanızı öneririm diğer sıkıntınızıda tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım

Oyla:

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Az önce soguttugum telefon 10 dakika oldu yaniyor gene. Hay azima siciiim al iphone 5s bak işine ya salak gibi aldim su telefonu basima bela.forumlarda vakit harciyorum iyimi.
Resim nereden yüklenlyor bulamadim yarim saatte onla urasmayayim.zaten klavye yüzünden kiracagim telwfonu

Oyla:

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
klavye için google playden swiftkey kullanmanızı öneririm diğer sıkıntınızıda tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım

Swift kullaniyordum az önce sildim telefon yaniyor cünkü ne varsa silmek zorunda kaliyorum.

Oyla:
Üst Alt