Yardım Mi 5s Isınıyor

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Merhaba xiaomi mi 5s hukkNiyorum.
Tekrar merhaba iphonedan mi 5s e sırf yorumlarda ısınmıyor diye geçtim ama malesef buda yalan çıktı sadece Google'da instagramda gezmede elim kılıf olmasına rAğmen yanıyor müthiş ısınıyor.( Ekran resimi yüklenmedi)
Global 8.2.1.0 magdil kararlı 6.0.1 android kullanıyorum
Ve ilk baştaki giriş yazısını silmedim bilerek klavye müthiş kötü iphone klavyesinden bulamadım.allah aNdroid çilere sabır versin. Neyse önemli olan ısınma.delta dan aldım birde teli ilgilenmediler. Şu an elimin sıcak lığından tutamaz haldeyim.Allah yardım etsin androidçilere.bir iphonecunun böyle bir siteye telefon u aldığı gibi forumA üye olduğu görülmez sanırım

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
yardım bekliyorum.. bu aradA iphone da ana ekrana alta kaydırdığımızda yelefonun içinde ne varsa app vesayre yazıp arıyorduk hızlıca uygulama lara tek twk bakmaya gerek kalmıyordu bu androidde varmı öyle telwfon içinde arama yapmak

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
yardım bekliyorum.. bu aradA iphone da ana ekrana alta kaydırdığımızda yelefonun içinde ne varsa app vesayre yazıp arıyorduk hızlıca uygulama lara tek twk bakmaya gerek kalmıyordu bu androidde varmı öyle telwfon içinde arama yapmak

Klavye olarak ben swiftkey kullanıyorum, tavsiye edebilirim. Google play store üzerinden indirip kullanabilirsiniz.
Arama için ise ana ekranınıza google arama çubuğu aracı ekleyerek sesle veya yazarak arama yapabilirsiniz.

Oyla:

sinerji88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
0
Merhaba xiaomi mi 5s hukkNiyorum.
Tekrar merhaba iphonedan mi 5s e sırf yorumlarda ısınmıyor diye geçtim ama malesef buda yalan çıktı sadece Google'da instagramda gezmede elim kılıf olmasına rAğmen yanıyor müthiş ısınıyor.( Ekran resimi yüklenmedi)
Global 8.2.1.0 magdil kararlı 6.0.1 android kullanıyorum
Ve ilk baştaki giriş yazısını silmedim bilerek klavye müthiş kötü iphone klavyesinden bulamadım.allah aNdroid çilere sabır versin. Neyse önemli olan ısınma.delta dan aldım birde teli ilgilenmediler. Şu an elimin sıcak lığından tutamaz haldeyim.Allah yardım etsin androidçilere.bir iphonecunun böyle bir siteye telefon u aldığı gibi forumA üye olduğu görülmez sanırım
ARKADAŞLAR ANASAYFAMDAKİ GALERİME TIKLADIĞIMDA (KAPALI GALERİ TALEP EDİLEN İZİNLER YOK) DIYOR NE YAPABILIRIM NASIL ACABİLİRİM GALERİMİ

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
rom yüklemek için en son sürüm mi flashtool programını indirin ve pc ye kurun pc internet e bağlı olmalı daha sonra telefonun ayarlarında geliştirici seçeneklerini aktif ederek usb hata ayıklamayı açın pil seviyesi %70 ve üzeri olmalı bunlar ok ise teli kapatın ve ses kısma ve açma tuşuna aynı anda basın fastboot moda girecek telefon ile birlikte gelen usb kablo ile mi flashtool pc nizde açık iken telefonunuzu pc ye bağlayın windows sürücü imzalama devre dışı olmalıdır aksi halde mi flashtool u yüklerken ve teli bağladığınızda sürücü yüklemesi gerçekleşirken sorun çıkabilir. daha sonra 8.2.0.1 global romun fastboot olan sürümünü indirin flashtool üzerinde altta kutucuk içerisinde olan seçeneklerden cleer all seçeneğini işaretleyip flassh ikonuna tıklayın ve kurulum başlıyacaktır hayırlı olsun. eğerki flashtool teli bağladığınızda com sürücü numarası görünmüyorsa refreşh ikonunu tıklayın görücektir eğer görmez ise flashtool un china versionunu indirip kurun yeniden deneyin yardımcı olabilmişimdir inşallah. yapacağın herhangibir hata telefonun kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir dikkatli bir şekilde işlemleri yapmanızı öneririm. olumsuz bir durum olması halinde meshuliyet kabul etmem detaylı ve resimli anlatımlarıda forum sitesi içinde bulabilirsiniz. kolay gelsin

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
rom yüklemek için en son sürüm mi flashtool programını indirin ve pc ye kurun pc internet e bağlı olmalı daha sonra telefonun ayarlarında geliştirici seçeneklerini aktif ederek usb hata ayıklamayı açın pil seviyesi %70 ve üzeri olmalı bunlar ok ise teli kapatın ve ses kısma ve açma tuşuna aynı anda basın fastboot moda girecek telefon ile birlikte gelen usb kablo ile mi flashtool pc nizde açık iken telefonunuzu pc ye bağlayın windows sürücü imzalama devre dışı olmalıdır aksi halde mi flashtool u yüklerken ve teli bağladığınızda sürücü yüklemesi gerçekleşirken sorun çıkabilir. daha sonra 8.2.0.1 global romun fastboot olan sürümünü indirin flashtool üzerinde altta kutucuk içerisinde olan seçeneklerden cleer all seçeneğini işaretleyip flassh ikonuna tıklayın ve kurulum başlıyacaktır hayırlı olsun. eğerki flashtool teli bağladığınızda com sürücü numarası görünmüyorsa refreşh ikonunu tıklayın görücektir eğer görmez ise flashtool un china versionunu indirip kurun yeniden deneyin yardımcı olabilmişimdir inşallah. yapacağın herhangibir hata telefonun kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir dikkatli bir şekilde işlemleri yapmanızı öneririm. olumsuz bir durum olması halinde meshuliyet kabul etmem detaylı ve resimli anlatımlarıda forum sitesi içinde bulabilirsiniz. kolay gelsin
rom8.2.1.0 olucak yanlış yazmışım açma tuşu derken de güç tuşunu kastettim yanlış anlaşılmaması için

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
merhaba ben de aranıza yeni katıldım 5s 32 gb aldım
bugün 2 günüm telefonda oyun yok
10 kadar uygulama var
şarjdan sabah 7 de çıkarttım %100 olarak
şuan saat 11 ve 4saat geçmiş şajım %62
wifi ve veriyi hiç kapatmadım whatsapp kullanıyorum facebook youtube vs farklı yerlere girmedim 20 kadar arama yaptım.

telefon ısısına bakınca % 40 dı swıstkey klavye vardı kaldırdım % 38 e düşdü 38 normal mi değilmi bilmiyorum ama telefon un arka kısmı ve beni en çok tedirgin eden kısım kulağıma gelen kısım çok sıcak ve kulağımı yakıyor sizce ne yapmalıyım

android ve mi hakkında pek bir bilgim yok.

yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum

pil kullanımı en çok android sistem % 37,5 ve android %29.4
ekran parlaklıgı otomatatikteydi ve sondaydı şuan otomatik de ve en başa(sola) aldım

benim kafa mı kurcalayan kulak kısmına gelen sıcaklık
bugüne kadar lg g2 ve samsung s4 mini kullandım pek bu sorunları yaşamadım o yüzden biraz psikojik olarak etkilendim

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
merhaba ben de aranıza yeni katıldım 5s 32 gb aldım
bugün 2 günüm telefonda oyun yok
10 kadar uygulama var
şarjdan sabah 7 de çıkarttım %100 olarak
şuan saat 11 ve 4saat geçmiş şajım %62
wifi ve veriyi hiç kapatmadım whatsapp kullanıyorum facebook youtube vs farklı yerlere girmedim 20 kadar arama yaptım.

telefon ısısına bakınca % 40 dı swıstkey klavye vardı kaldırdım % 38 e düşdü 38 normal mi değilmi bilmiyorum ama telefon un arka kısmı ve beni en çok tedirgin eden kısım kulağıma gelen kısım çok sıcak ve kulağımı yakıyor sizce ne yapmalıyım

android ve mi hakkında pek bir bilgim yok.

yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum

pil kullanımı en çok android sistem % 37,5 ve android %29.4
ekran parlaklıgı otomatatikteydi ve sondaydı şuan otomatik de ve en başa(sola) aldım

benim kafa mı kurcalayan kulak kısmına gelen sıcaklık
bugüne kadar lg g2 ve samsung s4 mini kullandım pek bu sorunları yaşamadım o yüzden biraz psikojik olarak etkilendim
bende mi5s kullanıyorum hava sıcaklığı yüksek olduğu için cihazda sıcak olur kulak kısmındaki sıcaklığın sebebi kullandığınız uygulamalarla ilgili olabilir işlemci o kısımda ise sebebi bu olabilir yanlız android sistemin okadar şarj tüketmesi normal değil

Oyla:

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Havaları baza alınız . Sicak sicak illaki derece yüksekliği olacaktir.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Mobil veri çok fazla pil tüketimi yapıyor cihazınızın direk güneşten uzak tutun yani zorunlu olmadıkça telefonunuzu güneşin altında kurcalamayın mobil veriyi eğer çok önemli işiniz yok ise cebinize koyarken kapatın eline aldığınızda tekrar açın bu bilgiler size oldukça fayda sağlayacaktır.
Ekran ışığınıda asla en parlakta kullanmayın oto(ve %50 de olsun parlaklığınız) bir nebze olsun cihazınız en az 2-3 derece arası soğuyacaktır.

Oyla:
Üst Alt