Yardım Mi 5s Isınıyor

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Merhaba xiaomi mi 5s hukkNiyorum.
Tekrar merhaba iphonedan mi 5s e sırf yorumlarda ısınmıyor diye geçtim ama malesef buda yalan çıktı sadece Google'da instagramda gezmede elim kılıf olmasına rAğmen yanıyor müthiş ısınıyor.( Ekran resimi yüklenmedi)
Global 8.2.1.0 magdil kararlı 6.0.1 android kullanıyorum
Ve ilk baştaki giriş yazısını silmedim bilerek klavye müthiş kötü iphone klavyesinden bulamadım.allah aNdroid çilere sabır versin. Neyse önemli olan ısınma.delta dan aldım birde teli ilgilenmediler. Şu an elimin sıcak lığından tutamaz haldeyim.Allah yardım etsin androidçilere.bir iphonecunun böyle bir siteye telefon u aldığı gibi forumA üye olduğu görülmez sanırım

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tüm Uygulamalarınızın Yedeğini alın ve sonra Cihazı sıfırlayıp, mevcut ROM'u tekrar kurun...sonra Google Playi silip, tekrar kurun ve ne varsa güncelleyin...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
yedege almam gereken bir uygulama yok sonradan yüklerim.
cihaz nasıl sıfırlanır biraz açıklarmısınız ve mevcut rom nasıl kurulur bilmiyorum ki.

kilit açmak için miu başvuru yaptım cvp bekliyorum ama sonrasında ne yapacağım hiç bilmiyorum araştırıp bişeyler yapayım mı yoksa yarın görüşüp delta ya yollayayyım mı.

Oyla:

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0
Tüm Uygulamalarınızın Yedeğini alın ve sonra Cihazı sıfırlayıp, mevcut ROM'u tekrar kurun...sonra Google Playi silip, tekrar kurun ve ne varsa güncelleyin...

Merhaba. Bence yedeğinizi alın ve global beta rom a geçin. o rom biraz sıkıntılı...
buyrun indirme linki. bunu indirin ardından telefondaki güncelleyiciden dosyayı seçin telefonu sıfırlayarak kurulum yapın.

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Merhaba. Bence yedeğinizi alın ve global beta rom a geçin. o rom biraz sıkıntılı...
buyrun indirme linki. bunu indirin ardından telefondaki güncelleyiciden dosyayı seçin telefonu sıfırlayarak kurulum yapın.

telefon u usb ile bağlayıp içine mi atacağım arkadaşlar hiç bilgim yok biraz açık konusun size zahmet

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
cihaz nasıl sıfırlanır biraz açıklarmısınız ve mevcut rom nasıl kurulur bilmiyorum ki.

kilit açmak için miu başvuru yaptım cvp bekliyorum ama sonrasında ne yapacağım hiç bilmiyorum araştırıp bişeyler yapayım mı yoksa yarın görüşüp delta ya yollayayyım mı.
Bence önce Forumda gereken yerleri okuyup, araştırın ve az da olsa biraz bilgilenin, sonra sakin kafa ile her türlü Yardımcı oluruz Size...

Oyla:

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0

Hiç uğraşmayın az önceki mesajımda belirttim. Telefondan Güncelleyici uygulamasını açın sağ üst köşeden üç noktaya basın ve güncelleme paketini seçin diyor oraya tıklayarak indirmiş olduğunuz zip dosyasını bulup seçin telefonu sıfırlayıp sıfırlamamanızı sorması lazım yönergeleri takip edin.

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Bence önce Forumda gereken yerleri okuyup, araştırın ve az da olsa biraz bilgilenin, sonra sakin kafa ile her türlü Yardımcı oluruz Size...

tamam hocam ilgin için sağol allah razı olsun ama beni de düşün git o kadar para ver telefon o kadar çok ısınsınki psikolini bozsun ve de rom la filan ugraş haksız mıyım ama

"Skorpi" servis e göndersem ne der servis sizce faydası olur mu bişeyler yaparlarmı yoksa bişeyi yok deyip gerimi paketlerler.

Oyla:
Üst Alt