Yardım Mi 5s Isınıyor

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Merhaba xiaomi mi 5s hukkNiyorum.
Tekrar merhaba iphonedan mi 5s e sırf yorumlarda ısınmıyor diye geçtim ama malesef buda yalan çıktı sadece Google'da instagramda gezmede elim kılıf olmasına rAğmen yanıyor müthiş ısınıyor.( Ekran resimi yüklenmedi)
Global 8.2.1.0 magdil kararlı 6.0.1 android kullanıyorum
Ve ilk baştaki giriş yazısını silmedim bilerek klavye müthiş kötü iphone klavyesinden bulamadım.allah aNdroid çilere sabır versin. Neyse önemli olan ısınma.delta dan aldım birde teli ilgilenmediler. Şu an elimin sıcak lığından tutamaz haldeyim.Allah yardım etsin androidçilere.bir iphonecunun böyle bir siteye telefon u aldığı gibi forumA üye olduğu görülmez sanırım

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Mobil veri çok fazla pil tüketimi yapıyor cihazınızın direk güneşten uzak tutun yani zorunlu olmadıkça telefonunuzu güneşin altında kurcalamayın mobil veriyi eğer çok önemli işiniz yok ise cebinize koyarken kapatın eline aldığınızda tekrar açın bu bilgiler size oldukça fayda sağlayacaktır.
Ekran ışığınıda asla en parlakta kullanmayın oto(ve %50 de olsun parlaklığınız) bir nebze olsun cihazınız en az 2-3 derece arası soğuyacaktır.

güneşe hiç çıkmıyorum mobil veriyi açık tutmam gerek şirket yazışmaları vs oluyor ayrıca mobil verinin ısınma ile değilde pille alakası olur ısınma bence a normal bir durum. ekran ışıgı otomatik ve çizgi yarıda

telefon şuan şarjda ve 45 derece telefon

hayır anlamadıgım bir şey arkadaşlar sizde kaç derece normal de kaç oyun oynarken kaç

şarj konusuna farklı bir rom yükleyin dediler bu rom çok şarj yer dediler araştırdım fakat pek anlamıyorum bakalım ne yapacağız

2 gün oldu garantiye yollasam mı yollamasam mı yollamayıp ne yapacam mecburen yollucam kafa işte bilmediğin telefon u alırsan böyle olur tabi..

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Mobil veri çok fazla pil tüketimi yapıyor cihazınızın direk güneşten uzak tutun yani zorunlu olmadıkça telefonunuzu güneşin altında kurcalamayın mobil veriyi eğer çok önemli işiniz yok ise cebinize koyarken kapatın eline aldığınızda tekrar açın bu bilgiler size oldukça fayda sağlayacaktır.
Ekran ışığınıda asla en parlakta kullanmayın oto(ve %50 de olsun parlaklığınız) bir nebze olsun cihazınız en az 2-3 derece arası soğuyacaktır.

güneşe hiç çıkmıyorum mobil veriyi açık tutmam gerek şirket yazışmaları vs oluyor ayrıca mobil verinin ısınma ile değilde pille alakası olur ısınma bence a normal bir durum. ekran ışıgı otomatik ve çizgi yarıda

hayır anlamadıgım bir şey arkadaşlar sizde kaç derece normal de kaç oyun oynarken kaç

şarj konusuna farklı bir rom yükleyin dediler bu rom çok şarj yer dediler araştırdım fakat pek anlamıyorum bakalım ne yapacağız

2 gün oldu garantiye yollasam mı yollamasam mı yollamayıp ne yapacam mecburen yollucam kafa işte bilmediğin telefon u alırsan böyle olur tabi..

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

ısınma ile alakası var istersen wifi ile birde mobil veri le dene hangisinde daha çok ısınıyor anlarsın mesela şuanda 45 derece olması çok anormal bir durum sen o cihazdan performansta alamazsın ki dediklerimi uygula veya cihazı yedekle sıfırdan yazılım kur yeni kurduğun yazılımda gereksiz birşey yüklememeye çalış benim cihazım şuanda 30 derece bugün gün boyu 38 derecenin üstünü görmedim oyun yok sadece whatsapp biraz internet browser gmail veya oyun bende de yok .

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0
ısınma ile alakası var istersen wifi ile birde mobil veri le dene hangisinde daha çok ısınıyor anlarsın mesela şuanda 45 derece olması çok anormal bir durum sen o cihazdan performansta alamazsın ki dediklerimi uygula veya cihazı yedekle sıfırdan yazılım kur yeni kurduğun yazılımda gereksiz birşey yüklememeye çalış benim cihazım şuanda 30 derece bugün gün boyu 38 derecenin üstünü görmedim oyun yok sadece whatsapp biraz internet browser gmail veya oyun bende de yok .

tamam da yazılımı nasıl kuracam nasıl yenileyeceğim bilmiyorum ki.

fabrika ayarlayı yapsam olur mu

Oyla:

zepkynear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turgut
Cihazım
mi 5s
Konular
0

şuan evde wifi ye baglıyım şarj % 100 oldu çıkartalı 20 tk oldu telefon masa da duruyordu ve sonuç %20 sarj gitmiş kalan %80 :) bu nedir yahu

bazı arkadaslar inanmıyor olabilir cihaz a bir düşmanlıgım yok ama o beni pek sevmedi galiba

bunlar beniim gibi bilmediği cihazı almak isteyenler için google arşivinde yararlı olur diye düşünüyorum..

ilgin için sağol lazye

garanti ye göndersem ne olur sizce delta garanti.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
şuan evde wifi ye baglıyım şarj % 100 oldu çıkartalı 20 tk oldu telefon masa da duruyordu ve sonuç %20 sarj gitmiş kalan %80 :) bu nedir yahu

bazı arkadaslar inanmıyor olabilir cihaz a bir düşmanlıgım yok ama o beni pek sevmedi galiba

bunlar beniim gibi bilmediği cihazı almak isteyenler için google arşivinde yararlı olur diye düşünüyorum..

ilgin için sağol lazye

garanti ye göndersem ne olur sizce delta garanti.
Pili %20 ne tüketmiş, baktınızmı?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt