Elektronik cihazlar asla bir biri ile aynı olmaz. 10 tane Mi 5s üretilir 10'uda bir birinden farklıdır. Yazılımsal konudan sıkıntılı bir telefon. Donanımın tam manasıyla kullanılmasına izin vermiyor. Onun dışında yaşanan sorunlar genel olarak MIUI kullanan tüm telefonlarda mevcut.
Yukarıda değinmek istediğim konu aslında buydu. Donanım fazlasıyla var, yazılım donanımıda kısıtlıyor.
Zaten alanlarda donanımın üstünlüğüne bakarak aldı benim gibi. Ne olursa olsun yazılım kaliteli olmadan kağıt üstündeki yazılar havadan ibaret. Sonuç olarak burası MIUI fan sitesi kötü yönlerini burda söylemek iyi olmuyor.
Sanmıyorum dpi ayarlarının bu kadar etkileyeceğini. Ama adamlar demekki bu işi hakkıyla yapıyor optimizasyonu güzel ayarlamislar zaten önemli olan bu degilmiAnlamadım bir şey var. Masik rom nasıl olup da android 7 ye rağmen batarya ve hız konusunda çok iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dpi 400 yüklediğim için mi acaba?
Devam edip etmeyeceği yakında netleşecek ama büyük ihtimalle proje sonlanacak diye duyduk. Google Play'de root ile çalışan dpi programları mevcut yedek alıp deneyebilirsinizMs rom da masik gibi dpi değişiyor mu. Oreo oturunca ms rom ile oreo atmak istiyorum. Masik devam etmeyecek diye duydum, doğru mu ki?