Yardım Mi 5s Almak İstiyorum

gülayşe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gülayşe
Cihazım
mi 5s
Konular
2
xioami mi 5 s almak istiyorum. nerden nasıl temin edebiliriz

gülayşe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gülayşe
Cihazım
mi 5s
Konular
2
Redmi serisini rahatlıkla önerebilirim. Özellikle Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro yazılım, özellik, tasarım ve fiyat konusunda çok avantajlı olacaktır sizin için.
Uzun süre Note 5 Pro kullandım, kamera ve batarya konusunda beklentiniz var ise gayet tatmin edecektir diye umuyorum.
Onun dışında Mi Note 3 bakabilirsiniz ki özellikle kamera konusunda muazzam bir cihaz,
Mi 6 fiyatından emin değilim fakat Mi 6 bakabilirsiniz performans ve kalite konusunda harikadır, geçen senenin amiral gemisidir,
Saf Android olsun derseniz Mi A2 bakabilirsiniz..

Saydıklarım işlemci konusunda en az 2 sene daha çok rahat idare edebilecek cihazlar. Fiyat konusunda özellikle redmi serisi çok uygun.
önerileriniz için teşekkürler. daha geniş bi zamanda önerdiğiniz modelleri incelemem gerekecek. sağolun

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kardeşim 1 senedir mi5s kullanıcısıyım.Bu telefonun donanımı çok iyi kamerası olsun işlemci olsun çok iyi. Yazılım olarak kötü idi. Ama.. bu yeni çıkan oreoda 4 işlemci daima aktif . Daha önce iki işlemci kapalı idi. Şimdi o sorun kalktı . Performans çok düzeldi Oreo ile ve miui 10 ile. Miui MS romunu yüklersen hiç bir şikayet duymazsın. Telefonu telefon yapan yazılımdır. bu romda tüm sorunlar ortadan kalkıyor . Tavsiye ederim bu fiyata kesinlikle.

Ne yazık ki herkes yazılım işinden anlamıyor. Öneri yaparken stock halde kullanımı göz önünde bulundurarak ve cihazın geçmişine de bakarak öneri yapmak durumundayız. Eski bir Mi 5S kullanıcısıyım, haftalık gelen güncellemelerin 2 ay geçiştirildiğini dahi gördüm ben bu cihazda. Bu zamana kadar da bu şekilde geçiştirilerek, 2 çekirdeğin kapalı olması durumu 2 senedir düzeltilmeyerek devam etti. Bir güncelleme ile bozulmayacağı da meçhul. Cihaz çok güzel olabilir fakat işin içine yazılım girdiğinde ve öneride bulunacak olduğumuzda objektif olmamız gerekiyor.

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Ne yazık ki herkes yazılım işinden anlamıyor. Öneri yaparken stock halde kullanımı göz önünde bulundurarak ve cihazın geçmişine de bakarak öneri yapmak durumundayız. Eski bir Mi 5S kullanıcısıyım, haftalık gelen güncellemelerin 2 ay geçiştirildiğini dahi gördüm ben bu cihazda. Bu zamana kadar da bu şekilde geçiştirilerek, 2 çekirdeğin kapalı olması durumu 2 senedir düzeltilmeyerek devam etti. Bir güncelleme ile bozulmayacağı da meçhul. Cihaz çok güzel olabilir fakat işin içine yazılım girdiğinde ve öneride bulunacak olduğumuzda objektif olmamız gerekiyor.
Sizde haklısınız ama bir rom yüklemek gerçekten zor değil burada ben dahil herkes yardım edebilir. Bir romla cihaz kendisine gelecekse bence degmeli diye düşünüyorum tabi bu fiyat bandında diyorum yoksa imkanı varsa tabi mi6 mi8 almalı

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Sizde haklısınız ama bir rom yüklemek gerçekten zor değil burada ben dahil herkes yardım edebilir. Bir romla cihaz kendisine gelecekse bence degmeli diye düşünüyorum tabi bu fiyat bandında diyorum yoksa imkanı varsa tabi mi6 mi8 almalı

Eli yatkın olanlara çok basit bir işlem hocam. Fakat burada bootloader kilidini açmak için başvuru yapamayanları dahi gördükten sonra o toplara girmiyoruz. :)

Oyla:

gülayşe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gülayşe
Cihazım
mi 5s
Konular
2
kesinlikle. ben mesela yazılımdan yada daha farklı ince detaylardan anlamam. benim için onemli olan kamerası ve bataryası...

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Kamera ise kesinlikle mi5s alınmalı.oyun oynamıyorsanız rom atmanızda gerek kalmaz. Mi5s kamerası çoğu telefondan üstündür bataryası da günü çıkarıyor. Benden tavsiye sadece

Oyla:

gülayşe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gülayşe
Cihazım
mi 5s
Konular
2
Kamera ise kesinlikle mi5s alınmalı.oyun oynamıyorsanız rom atmanızda gerek kalmaz. Mi5s kamerası çoğu telefondan üstündür bataryası da günü çıkarıyor. Benden tavsiye sadece
bende yaklaşık bir buşuk sene mi 5s kullandım. çokta memnundum. düşüp bozulunca telefon bir daha iflah olmadı :)

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
bende yaklaşık bir buşuk sene mi 5s kullandım. çokta memnundum. düşüp bozulunca telefon bir daha iflah olmadı :)

Xiaomi'nin bir çok cihazını kullandım. Bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum, Note 5 Pro'nun 5S'ten fazlası var eksiği yok. Ne yazık ki bunun sebebi de yazılım. Kamera konusunda kesinlikle üzmeyecektir ve bataryası söz konusu olduğunda iki katı daha uzun gideceğinden emin olun.

Oyla:

gülayşe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gülayşe
Cihazım
mi 5s
Konular
2
Xiaomi'nin bir çok cihazını kullandım. Bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum, Note 5 Pro'nun 5S'ten fazlası var eksiği yok. Ne yazık ki bunun sebebi de yazılım. Kamera konusunda kesinlikle üzmeyecektir ve bataryası söz konusu olduğunda iki katı daha uzun gideceğinden emin olun.
onun yerine redmi 5plus tercih edilebilir mi. fiyatıda uygun. alsam pişmanlık hissedermiyim. özelliklerinden dolayı

Oyla:
Üst Alt