onun yerine redmi 5plus tercih edilebilir mi. fiyatıda uygun. alsam pişmanlık hissedermiyim. özelliklerinden dolayı
Kesinlikle abi. Bu kullandığımız rom efsane cuk oturdu yaniBu cihazdan bir benmi memnunum
Bu işte bir terslik var o zaman
Şaka bir yana bu cihazı 1.5 senedir kullanıyorum ve o zamanki fiyatlara alınacak efsane bir cihazdi. Kimi arkadaş rom desteği yok diyor ben china tatilleri hariç neredeyse hep güncelleme aldım demekki bana o işlemde bana özel olmuş. Nougat sürümü bana göre tam bir facia idi. Marshallow sürümü miui8 ile birlikte çok stabil di. Oreo ve miui10la birlikte eski stabilite ve pil ömrünü tekrar kazandı diyebilirim. Cihazı oyun hariç çok aktif şekilde kullanıyorum ve beni fazlasıyla mutlu etmeye yetiyor
MI 5s Miui Ms 8.10.25
Bu cihazdan bir benmi memnunum
Bu işte bir terslik var o zaman
Şaka bir yana bu cihazı 1.5 senedir kullanıyorum ve o zamanki fiyatlara alınacak efsane bir cihazdi. Kimi arkadaş rom desteği yok diyor ben china tatilleri hariç neredeyse hep güncelleme aldım demekki bana o işlemde bana özel olmuş. Nougat sürümü bana göre tam bir facia idi. Marshallow sürümü miui8 ile birlikte çok stabil di. Oreo ve miui10la birlikte eski stabilite ve pil ömrünü tekrar kazandı diyebilirim. Cihazı oyun hariç çok aktif şekilde kullanıyorum ve beni fazlasıyla mutlu etmeye yetiyor
MI 5s Miui Ms 8.10.25
O şikayetleri ben iyi biliyorumCihazı kullanmayı biliyorsunuz siz hocam.Benim kullandığım dönemde güncelleme konusunda rezaletti, birde ısınma ve oyunlarda çekirdek açmama problemi lanet ettirmişti cihaza. Sonradan da ardı arkası kesilmeyen şikayetler üzerine iyice soğumuştum.
O şikayetleri ben iyi biliyorum
Forumda 2 kişi ortalığı ayağa kaldırdı bir anda cihazı gömdüler resmen. Ama milleti iyi galeyana getirdiler
MI 5s Miui Ms 8.10.25
İnşallah diyelimUmarım oreo'da düzene oturtulur, kaderi Nougat'a benzemez.![]()