Yap bakalımOreoda bi AnTuTu yapacam merak ettim)
son bişey sorcam.Rica ederim.![]()
sizce hangisi. ben görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum.Rica ederim.![]()
Maddi imkanım varsa Mi note 3 alırım, hem işlemcisi tasarruflu ve güçlü hem tasarımı çok şık... Mi A2 saf android olduğu için kullanımı senin hoşuna gitmeyebilir. Çünkü forumda bir kaç yerde bu konuda şikayet okumuştum.son bişey sorcam.
şimdi inceledimde mi a2 ile mi note 3 arasında kararsız kaldım. mi a2 1950 civarında. ön camera 20 mp, kamera çöz.20+12, 4gb ram (ram ne demek bilmiyorum. çokmu önemli bi özellik?) mi note 3 ise 2550 civarı. ön camera 16 mp, 6gb ram, çözünürlük 12+12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce hangisi. ben görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum.
son bişey sorcam.
şimdi inceledimde mi a2 ile mi note 3 arasında kararsız kaldım. mi a2 1950 civarında. ön camera 20 mp, kamera çöz.20+12, 4gb ram (ram ne demek bilmiyorum. çokmu önemli bi özellik?) mi note 3 ise 2550 civarı. ön camera 16 mp, 6gb ram, çözünürlük 12+12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce hangisi. ben görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum.
Kesinlikle katılıyorum hocam size bende 1.5 yıldır mi 5s kullanıyorum. Pek fazla oyunda oynamam tek bir sıkıntısını dahi görmedim şimdiye kadar. Çekirdekler konusunda arkadaşlar haklı ama çözülmeyecek bir şey değil. Revulition os kullanıyorum ve beni son derece memnun ediyor. Kamera da ise üzerine tanımam bu cihazın.Bu cihazdan bir benmi memnunum
Bu işte bir terslik var o zaman
Şaka bir yana bu cihazı 1.5 senedir kullanıyorum ve o zamanki fiyatlara alınacak efsane bir cihazdi. Kimi arkadaş rom desteği yok diyor ben china tatilleri hariç neredeyse hep güncelleme aldım demekki bana o işlemde bana özel olmuş. Nougat sürümü bana göre tam bir facia idi. Marshallow sürümü miui8 ile birlikte çok stabil di. Oreo ve miui10la birlikte eski stabilite ve pil ömrünü tekrar kazandı diyebilirim. Cihazı oyun hariç çok aktif şekilde kullanıyorum ve beni fazlasıyla mutlu etmeye yetiyor
MI 5s Miui Ms 8.10.25
Hocam senin ev çöp evlerden mi? Çöpleri evinde tutuyorsun ya biri bedava istese senden hemen kıymete biner elin gitmez vermeye bu işler böyledir hep insanoğlu napican yaradılış özelliğiAlma. Başka söze gerek yok bende var çöp niyetine evde duruyor
Herhalde şaka yapıyor olmasın benim çöpten kastım kullanmıyorum demekti. Telefonda ghost secreen var Benim için sorun olarak yeterli. Telefonda ısınma var öyle anlar oluyor telefonda yumurta kır. Şuan redmi 5 plus var ithalatçı garantili pubg bilirmisin bilmem ne kasma ne ısınma var ekran süresi mi 5s de 6 saat gören başarılı buluyor 5plus 10 saat ekran süresi veriyor.Hocam senin ev çöp evlerden mi? Çöpleri evinde tutuyorsun ya biri bedava istese senden hemen kıymete biner elin gitmez vermeye bu işler böyledir hep insanoğlu napican yaradılış özelliği
Selametle