Haber Mi 5 prime telefonumu bugün garantiye yolladım

vegatablo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umuy burak
Cihazım
honir 7
Konular
2
Güven dijital benim garanti yorumları alalım nasıldır

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kronik151

Hakkımızda hayırlısı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIDVAN
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Bende de seninle aynı durumlar var ve açıkçası şikayetler yüzünden bende gönderdiğim tekefondan umudumu kesmek istemiyorum. Seni bekleyelim bakalım gelişmeler ne olacak ona göre bizde deltanın yolunu tutalım. Geçmiş olsun bu arada umarım en erken zamanda tamir edip geri yollarlar.

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Şuana kadar benim telefondan ses yok siteden takip ediyorum. Son aradığımda ilk 7 gün içinde garanti kapsamında olup olmadığına bakıyolar denmişti. Bugün tekrar arıycam bakalım ne dicekler

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Şuana kadar benim telefondan ses yok siteden takip ediyorum. Son aradığımda ilk 7 gün içinde garanti kapsamında olup olmadığına bakıyolar denmişti. Bugün tekrar arıycam bakalım ne dicekler

sitede durumu ne yazmak da ?

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
sitede durumu ne yazmak da ?

Ürün Fiziksel Durumgenel görünümü iyi
Yapılan İşlem-Onarım Sonrası
Garanti Durumu
Garanti Devam Ediyor

Biraz önce aradım sitede durum güncellemesi konusunda bilgilendirdiler. Eğer garanti kapsamı dışındaysa ozaman yazıyomuş ya da hiç yazmayıp onarım tamamlanınca yapılan işlemler yazıyomuş. Yani şuan sorun yok gözüküyo

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Ürün Fiziksel Durumgenel görünümü iyi
Yapılan İşlem-Onarım Sonrası
Garanti Durumu
Garanti Devam Ediyor

Biraz önce aradım sitede durum güncellemesi konusunda bilgilendirdiler. Eğer garanti kapsamı dışındaysa ozaman yazıyomuş ya da hiç yazmayıp onarım tamamlanınca yapılan işlemler yazıyomuş. Yani şuan sorun yok gözüküyo

Servise girmiş muhtemelen ön panel komple değişir , ancak uzun sürmekte ,

Kesinlikle katılıyorum.

Delta değil ithalatçı garantili ürün alıp almamak tercih dir ancak , fiyatlar 5 bin liralardayken gene de alınır, normal servislerde pek iyi değil samsung apple şikayetvarda memnuniyetine bakarsanız anlar sınız ,

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Bilmiyorum garantiden memnun kalırmıyım ancak ben yine de internetten cihaz alırım. Tıpkı bilgisayar alırken freedos cihaz aldığım gibi bakalım bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta cihaz gelir diye umuyorum

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Deltaservisten aradılar cihazdaki sorunları söylermisiniz diye. Dedim hayalet ekran ve batarya öncelikli sorunum. Diğer sorunlar önemli değil dedim evet hayalet ekran sorunu mevcut bataryayı test etmem gerekli dediler ben de tamam dedim bakalım şuan durumlar gayet olumlu ilerliyo gelince görcez :D Ayrıca cihazın son durumunda parça bekliyor olarak güncelleme var...

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Delta değil ithalatçı garantili ürün alıp almamak tercih dir ancak , fiyatlar 5 bin liralardayken gene de alınır, normal servislerde pek iyi değil samsung apple şikayetvarda memnuniyetine bakarsanız anlar sınız ,

Ben diğer servisler çok iyi diye birşey söylemedim ki :) Fakat delta kadar kötü olamazlar bu bir kesin.

Üst Alt