Tam ekran hareketleri tam ekran cihazlarda olduğu için yok, ayrıca yüz tanıma özelliği de yok. Her iki özelliğe de sahip olmak için EU Stable/Beta romlara geçebilirsiniz.her hangi bir yeni özellik varmı acaba ? yüz tanıma veya tam ekran hareketleri gibi ?
Fastboot çıksada yüklesek. Global Betada mahsur kaldım
Açıkçası ben de fastboot bekliyordum sonra recovery romu kurdum çok memnunum. Bana göre olması gerektiği gibi stabil bıraktılar cihazı.aynen ya xiaominin guncelleme anlayışına hastayım romu çıkardın fastbootuda hemen versene ya
recovery romu twrp üzerindenmi yüklediniz acaba ? bende fastboot bekliyorumdaAçıkçası ben de fastboot bekliyordum sonra recovery romu kurdum çok memnunum. Bana göre olması gerektiği gibi stabil bıraktılar cihazı.
bende sorun olduda bölgeyi seçince tel yeniden başlıyordu bu yüzden sordum çözümüde bulamadım tekrar custum rom attım mecburen .Evet hocam twrp üzerinden 4 wipe yaparak yukledim.
Fastboot romu bekleyin o halde hocam, çıkınca linki konuya ekleyeceğim.bende sorun olduda bölgeyi seçince tel yeniden başlıyordu bu yüzden sordum çözümüde bulamadım tekrar custum rom attım mecburen .