- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Max 4 2019 un ikinci yarısından önce çıkmaz....bekleyip, beklememek sizlere kalmış....ben olsam, beklemez, harekete geçerdim
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Değerli hocam, bendeniz kardeşinizi onore etmenizden dolayı çok teşekkür ederim, saygılarımı sunuyor ve ellerinizden öpüyorum...Sevgili Abdülhamit kardeşim Rica ederim Skorpi Üstad'ın o güzel uslubu ve nokta atışları sanırım benide etkiliyor ve Yılbaşı sonrası piyasaya çıkıp bakacağım Max 4 beklemeyebilirim..
Sevgili Abdülhamit kardeşim Rica ederim Skorpi Üstad'ın o güzel uslubu ve nokta atışları sanırım benide etkiliyor ve Yılbaşı sonrası piyasaya çıkıp bakacağım Max 4 beklemeyebilirim..
Skorpi hocamın bu etkisi kaçınılmaz oluyor maalesef. Hemen harekete geçmeyip ne yapalımMax 4 2019 un ikinci yarısından önce çıkmaz....bekleyip, beklememek sizlere kalmış....ben olsam, beklemez, harekete geçerdim
Rıca ederim Üstadım..Ben teşekkür ederim.Çok şeyi öğreniyorum sayenizde.Ve sizin için Reel olan neyse onu yazdım..Değerli hocam, bendeniz kardeşinizi onore etmenizden dolayı çok teşekkür ederim, saygılarımı sunuyor ve ellerinizden öpüyorum...
Teşekkürler hocam zaten Mi5 ile oluşan o bağ kolay kopmaz.Duygulandığım bir konu olmuş. Sayfayı kaydedicem. Uzun bir süre daha kullanırım mi5 en az 1.5 yıl daha , sonra Allah kerim, şu an syberia rom yüklü çok stabil şarjı olsun , ekran olsun vs vs, Android 9
Hocam romlar her MIUI sürümünün son güncellemeleridir, tek tek denedim. Ancak şarj konusunda kullanımınıza bağlı olarak değişeceğinden dolayı ben pek yorumlayamam temiz kurulum yaparak deneyimleyebilirsiniz. Teşekkürler.Bu sürümler içinde şarj için en iyisi hangisi telefon servisten yeni geldi şarj 1 2 çok çabuk bitiyor valla