Mevcut son sürüm ile devam etmeniz herhangi bir sorun oluşturmaz, zaten son 1 kararlı güncellemesi daha gelecek. Ancak zamanla herhangi bir sorun yaşamanız durumunda güncelleme alamayacağımız için cihazı fabrika ayarlarına alma veya bootloader kilidiniz açık ise buradaki fastboot linklerinden indirip temiz kurulum yapma şansınız var.mevcut son güncelleme miu 10 ile kullanmaya devam ettiğimizde güncelleme almamak ilerde sorun oluşturur mu
Takamazsınız, uyum sağlamaz hocam.teşekkürler 500 600 civarında bütçem var .mi5 almayı düşünüyorum. 32 gb modelinden var ve memnunum aynı cihazdan tekrar almak istiyordum o yüzden sordum. birde hocam teknik parça ile bir sorum var bilginiz varsa ynıtlayabilir misin .mi5 32 gb modelin anakartını 64gb prime veya 128gb pro modellerine taka biliyor muyuz. bu modellerin hangi parçaları birbirine uyum sağlıyor. teşekkürler
Takamazsınız, uyum sağlamaz hocam.
anakart arızalı 32gb mi5 var ekranı kırık olan 32gb mi5 in anakartını takabilir miyiz ve takılırsa parça takımı sonrasında yapılacak herhangi bir yazılımsal bişey yapılıyor mu
Bu son güncelleme idi hocam. Ve bitti.Bugün 10.2.2.0 güncellemesini yaptım. Yüzdelik şarj değişmiş, yüzde içinde yazıyor simgenin.
Kilit ekranı saat simgesi güzel olmuş. Güvenlik yaması yükselmiş galiba. Ağustos'du şimdi Ekim olmuş.
Mi5 daha güncelleme almayacak diyorlardı,alacak mı?