Kilit Ekranı saat simgesinde bende bir değişiklik olmadı. Ss atar mısın bi?Bugün 10.2.2.0 güncellemesini yaptım. Yüzdelik şarj değişmiş, yüzde içinde yazıyor simgenin.
Kilit ekranı saat simgesi güzel olmuş. Güvenlik yaması yükselmiş galiba. Ağustos'du şimdi Ekim olmuş.
Mi5 daha güncelleme almayacak diyorlardı,alacak mı?
Benim kilit ekranında da bir farklılık göremiyorum.Kilit Ekranı saat simgesinde bende bir değişiklik olmadı. Ss atar mısın bi?
MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeni sürüm nasıl performans anlamında va.?Benim kilit ekranında da bir farklılık göremiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Net bir şekilde efsane hızlı diyebilirim hocam. Geçmek isteyenlerin kesinlikle temiz kurulum ile geçmesini tavsiye ediyorum.Hocam yeni sürüm nasıl performans anlamında va.?
Tavsiyeniz üzerine geçicem teşekkür ederim. Böyle güzel iyileştirme ile veda etmeleri iyi oldu.Net bir şekilde efsane hızlı diyebilirim hocam. Geçmek isteyenlerin kesinlikle temiz kurulum ile geçmesini tavsiye ediyorum.
O konuda herhangi önerim yok hocam malesef ancak şarj konusunda da benim görüşüm iyi gibi.Tavsiyeniz üzerine geçicem teşekkür ederim. Böyle güzel iyileştirme ile veda etmeleri iyi oldu.
Birde önerdiğiniz magisk modülü kernel var mıdır şarj ve performans için
Eu rom son güncellemeyi yayınladı hocam global yayınlanmayacak şeklinde bir makale ye rastladım geçen MIUI Forum da bu yönde bilgisi olan varmiMevcut son sürüm ile devam etmeniz herhangi bir sorun oluşturmaz, zaten son 1 kararlı güncellemesi daha gelecek. Ancak zamanla herhangi bir sorun yaşamanız durumunda güncelleme alamayacağımız için cihazı fabrika ayarlarına alma veya bootloader kilidiniz açık ise buradaki fastboot linklerinden indirip temiz kurulum yapma şansınız var.
Hocam son global güncellemesi Mi5'lere geldi. Bu konuda da bugün yazılanlar bugün gelen Global Stabil güncellemesi ile alakalı. Yani son güncellemesini aldı ve bundan sonra yok.Eu rom son güncellemeyi yayınladı hocam global yayınlanmayacak şeklinde bir makale ye rastladım geçen MIUI Forum da bu yönde bilgisi olan varmi