Yardım Mi 5 Home ve Çalışan Uygulamalar Butonları Çalışmıyor

larenuf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
4
Arkadaşlar sabah uynadığımda home tuşu ve arka plandaki uygulamaları gösteren tuşlarım çalışmıyordu. Sadece geri tuşu çalışıyor uyandığımda telefon kapanmıştı şarja taktım sonuç bu mesela geri tuşu ile arkaplan uygulama tuşunun yerlerini değiştiriyorum yinede geri tuşu çalışıyor sadece...

not: telefondaki assistive touch denedim ondada sadece geri tuşu çalışıyor yazılımsal bir sıkıntı gibi ama aylardir ayni surumdeyim guncelleme filan yapmadım ne yapacağım.

fikretdemir47

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fikret
Cihazım
Red mi 5
Konular
0
Teşekkürler ama bende yok gibi öyle çıkmıyor red mi 5 5.7" benim ki

Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Teşekkürler ama bende yok gibi öyle çıkmıyor red mi 5 5.7" benim ki

Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi5 kullanıyorum demişsiniz hocam "Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi" altta yazıyor ona dikkat etmedim redmi 5 te şuan baktığımda NFC özelliği bulunmuyor.

Oyla:

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Maalesef kardeşimin telefonunda da tuşların çalışmama sıkıntısı var, çözebilen oldu mu?

----------------------------------------------------------------
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mahfuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Mi 5 64GB
Konular
0
Mi Flash ile Fast Boot Rom (China öncelikli) kurunuz eğer hala devam ediyorsa, donanımsal bir sorundur.
Telefonu cepport tan aldım. Global Rom diye satıyorlardı. Delta Servis garantili olduğu yazıyordu. Dediğiniz işlemi yaparsam garanti dışı kalır mı?
Telefonumdaki bilgiler -fotoğraf,video vs- silinir mi?
Teşekkür ederim yardımınız için.

Oyla:

aliguzel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
17
bu problem yazılımsal mı acaba anlayamadım bugün bende de oldu aynısı cihaza format atıyordum fakat problem öncesinde mi olduı sonrasında mı o kısımda pek bir bilgim yok parmak izi sorunsuz çalışıyor fakat tıklama ve basılı tutma olayları çalışmıyor home tuşunun çözen var mı yoksa direk donanımsal mıdır?

Oyla:

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Telefonu cepport tan aldım. Global Rom diye satıyorlardı. Delta Servis garantili olduğu yazıyordu. Dediğiniz işlemi yaparsam garanti dışı kalır mı?
Telefonumdaki bilgiler -fotoğraf,video vs- silinir mi?
Teşekkür ederim yardımınız için.

Merhaba

Lütfen ürünü yurtiçi veya mng kargo ile ücretsiz olarak servisimize yollamanızı rica ediyorum.Sorun donanımsal olabilir.Kontrollerini yapıp tarafınıza bilgi verelim.Bu gibi durumlarda yanlış yazılım yüklemelerinde döndürülemez onarılamaz sorunlara yol açabiliyor.

Saygılarımızla.

Oyla:

Mahfuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Mi 5 64GB
Konular
0
bu problem yazılımsal mı acaba anlayamadım bugün bende de oldu aynısı cihaza format atıyordum fakat problem öncesinde mi olduı sonrasında mı o kısımda pek bir bilgim yok parmak izi sorunsuz çalışıyor fakat tıklama ve basılı tutma olayları çalışmıyor home tuşunun çözen var mı yoksa direk donanımsal mıdır?
Bence yazılımsal bir sorun. Çünkü tuş fonksiyonularını yerini değiştirdim çalıştı. Yani sol taraftaki tuşu geri tuşu yaptım çalışıyor ama son uygulamaları göster yaptığımda çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba

Lütfen ürünü yurtiçi veya mng kargo ile ücretsiz olarak servisimize yollamanızı rica ediyorum.Sorun donanımsal olabilir.Kontrollerini yapıp tarafınıza bilgi verelim.Bu gibi durumlarda yanlış yazılım yüklemelerinde döndürülemez onarılamaz sorunlara yol açabiliyor.

Saygılarımızla.
Merhaba Delta Servis öncelikle ilginize teşekkür ederim. Telefonu size gönderdiğim zaman içerisindeki bilgileri -resim video vs- yedek alayım mı?
Telefonu kaç gün sonra geri alabilirim?

Oyla:

aliguzel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
17
Benimkinin donanimsal olmayacağını düşünüyorum.
Parmak izi sorunsuz calisiyor.
Tarayici uygulamasinda gezerken ornegin bu forum sayfasinda bastigim anda ekran en üste çıkıyor calismasa hiç islem yapmazdi herhalde Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2 mahfuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Home tusuna basarak ekran uyandirma calismiyor.uzun basili tutma tusu da yazilim icinde baska islev gormuyor

Oyla:
Üst Alt