Yardım Mi 5 Home ve Çalışan Uygulamalar Butonları Çalışmıyor

larenuf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
4
Arkadaşlar sabah uynadığımda home tuşu ve arka plandaki uygulamaları gösteren tuşlarım çalışmıyordu. Sadece geri tuşu çalışıyor uyandığımda telefon kapanmıştı şarja taktım sonuç bu mesela geri tuşu ile arkaplan uygulama tuşunun yerlerini değiştiriyorum yinede geri tuşu çalışıyor sadece...

not: telefondaki assistive touch denedim ondada sadece geri tuşu çalışıyor yazılımsal bir sıkıntı gibi ama aylardir ayni surumdeyim guncelleme filan yapmadım ne yapacağım.

Mahfuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Mi 5 64GB
Konular
0
Benimkinin donanimsal olmayacağını düşünüyorum.
Parmak izi sorunsuz calisiyor.
Tarayici uygulamasinda gezerken ornegin bu forum sayfasinda bastigim anda ekran en üste çıkıyor calismasa hiç islem yapmazdi herhalde Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2 mahfuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Home tusuna basarak ekran uyandirma calismiyor.uzun basili tutma tusu da yazilim icinde baska islev gormuyor
Bence beni problem de donanımsal değil. Parmak izi çalışıyor. Uzun basınca açık uygulamayı kapatıyor. Yazılımsal bir sorun ama neden böyle oldu bir anlam veremiyorum?

Oyla:

aliguzel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
17
şu an bir şey daha farkettim cihaz twrp modunda iken uykuya geçtiğinde uyandırmak için home tuşuna basınca çalışıyor... Datayı sıfırlamak için giriyorum yes yazıyorum data bağlanılamadı gibi kırmızı yazılar yazıyor işlem başarısız diyor ama normal hariciyi silmeden factory reset yapıyor fakat düzelme yok ?

Oyla:

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Bence yazılımsal bir sorun. Çünkü tuş fonksiyonularını yerini değiştirdim çalıştı. Yani sol taraftaki tuşu geri tuşu yaptım çalışıyor ama son uygulamaları göster yaptığımda çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Delta Servis öncelikle ilginize teşekkür ederim. Telefonu size gönderdiğim zaman içerisindeki bilgileri -resim video vs- yedek alayım mı?
Telefonu kaç gün sonra geri alabilirim?

Evet yedek alırsanız daha sağlıklı olacaktır. Hedeflediğimiz servis süresi 7 iş günüdür.

Bence beni problem de donanımsal değil. Parmak izi çalışıyor. Uzun basınca açık uygulamayı kapatıyor. Yazılımsal bir sorun ama neden böyle oldu bir anlam veremiyorum?

Evet sorun yazılımsal gibi gözüküyor.

Oyla:

Mahfuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Mi 5 64GB
Konular
0
Fatura fotokopisi isteniyor diye yazılmış. Ben şuan tatildeyim. Fatura yanımda yok gondermesem olur mu Delta Servis

Oyla:

larenuf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
4