Yardım Mi 13T pro sorunuyla geldi

Nimoylus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SÜLEYMAN
Cihazım
Xiomi 13 T
Konular
0
Ben 12 t pro aldım 13 serisinden daha iyi bence.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Hocam, bu sorunu yaşamayanlar acaba nerde? Merak ediyorum madem çoğunda bu durum var. Ben aynısından bir tane daha sipariş verdim. Bakalım bu nasıl olacak? Hayır Xiaomi müşteri hizmetleri, buna sorun gözüyle yaklaşmıyor. Tamamen kameranın doğal yapısından kaynaklı olduğunu, bu durumun kendi kendine düzeleceğini beyan ediyorlar. Aslında Leica grubuna bu durumu güzel bir dille mail atmak lazım. Birde global Xiaomi tarafına.
Burdayım hocam bende böyle bir sorun yok çok şükür, kamera canavar gibi , özellikle hdr+ 10bit video çekim modu efsane, umarım sorununuz çözülür

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Burdayım hocam bende böyle bir sorun yok çok şükür, kamera canavar gibi , özellikle hdr+ 10bit video çekim modu efsane, umarım sorununuz çözülür

Yenisini aldık, eskisi servise gidecek iade/değişim bakalım ne olacak. Şimdi yeni gelende şükür sıkıntı yok. Demek ki sorunlu olanı satın almışım, o da şansıma.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Yenisini aldık, eskisi servise gidecek iade/değişim bakalım ne olacak. Şimdi yeni gelende şükür sıkıntı yok. Demek ki sorunlu olanı satın almışım, o da şansıma.
Geçmiş olsun kardeşim yenisini aldık derken bir kere daha mı aldın ?

Eğer öyle ise eskisi iade olmalı.

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Geçmiş olsun kardeşim yenisini aldık derken bir kere daha mı aldın ?

Eğer öyle ise eskisi iade olmalı.

Çok sağol kardeşim. Evet mecburen aldım, eski olanı mecburen servise vermekten başka çarem kalmamıştı. Mesleğim gereğince telefon elim ayağım olduğundan aynısından bir tane daha aldım. Dünden beri kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama halen test ediyorum. Sorun olan cihazı da yarın bir gün vereceğim, servisten direkt iade isteyecceğim.

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Bugün ön siparişten aldığım cihaz elime ulaştı. Ancak büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım . Öve öve bitiremedikleri Leica kamera buğu yapıyor. Evet yanlış duymadınız bi kaç fotoğraf çekimi sonrası tele foto kameranın camında içten buğu oluşuyor.
Henüz yetkili kimseye ulaşamadım fakat durum hakkında burayı da bilgilendireceğim.
Buğu sorunu zaten bu cihazda kronik idi , keşke arastirip alsaydiniz.

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Buğu sorunu zaten bu cihazda kronik idi , keşke arastirip alsaydiniz.

Bu sorunu çevremde yaşamayan çok insan var, kronik bir sorun da Xiaomi bu modelleri komple toplatması lazım diye düşünüyorum. Benim görüşüm bazı serilerde bu var. Ki müşteri hizmetleri de bunu söyledi bana. 3 kez aradığımda, bu sorun bazıların da var. Aslında bir sorun değil, ortamın hava sıcaklığı, nem vs. durumundan kaynaklı olduğunu, cihazın yeni olmasından dolayı durumun kendi kendine düzeleceğini de söylemişlerdi.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Çok sağol kardeşim. Evet mecburen aldım, eski olanı mecburen servise vermekten başka çarem kalmamıştı. Mesleğim gereğince telefon elim ayağım olduğundan aynısından bir tane daha aldım. Dünden beri kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama halen test ediyorum. Sorun olan cihazı da yarın bir gün vereceğim, servisten direkt iade isteyecceğim.
Belki ilk çıkan part öyleydi sonra düzelmişte olabilir ama böyle dahi olsa sıkıntı bunun olmaması lazım böyle birşey tabiri caiz ise kaba etinde yaprak elinde mızrakla çalışan Reeder üreticilerinde bile olmuyor sen koca Xiaomisin.

Neyse bununla geçmiş olsun İnşallah bu telefonda aynı sorun çıkmaz hatasız kullanırsın kardeşim güle güle kullan 🤝

Diğer telefonu iade etmeye çalış yazık paraya.

Bende 13t pro almak isterdim ama para yok olsada artık almam bu saatten sonra Ekim'de note 11 pro plus aldım suyu çıkana dek kullanacam artık.

Fakirin bir telefon keyfi vardı onuda bu fiyatlarla elinden aldılar telefonu geçtim oyunlar bile ne kadar pahalandı, yazın resident evil 0 vs eski oyunları 40₺ civarıydı 400₺ oldu el insaf.

Alacağım tüm oyunları aldım xboxta alacağım oyunda kalmadı.

Dünyaya geldiğime pişman oldum diyebilirim Rabbim deseydi bana kulum seni Türkiye'de yaratacam yaşayacağın ülkenin sistemi bu bu dese Rabbim bin belamı versin ki yaratılmak istemezdim.

Türkiye pişmanlıktır, kabir azabı cehennemin 7. Katı gibi büyük cezaların acıların yaşandığı yerlerin yansıması bir ülke.

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Belki ilk çıkan part öyleydi sonra düzelmişte olabilir ama böyle dahi olsa sıkıntı bunun olmaması lazım böyle birşey tabiri caiz ise kaba etinde yaprak elinde mızrakla çalışan Reeder üreticilerinde bile olmuyor sen koca Xiaomisin.

Neyse bununla geçmiş olsun İnşallah bu telefonda aynı sorun çıkmaz hatasız kullanırsın kardeşim güle güle kullan 🤝

Diğer telefonu iade etmeye çalış yazık paraya.

Bende 13t pro almak isterdim ama para yok olsada artık almam bu saatten sonra Ekim'de note 11 pro plus aldım suyu çıkana dek kullanacam artık.

Fakirin bir telefon keyfi vardı onuda bu fiyatlarla elinden aldılar telefonu geçtim oyunlar bile ne kadar pahalandı, yazın resident evil 0 vs eski oyunları 40₺ civarıydı 400₺ oldu el insaf.

Alacağım tüm oyunları aldım xboxta alacağım oyunda kalmadı.

Dünyaya geldiğime pişman oldum diyebilirim Rabbim deseydi bana kulum seni Türkiye'de yaratacam yaşayacağın ülkenin sistemi bu bu dese Rabbim bin belamı versin ki yaratılmak istemezdim.

Türkiye pişmanlıktır, kabir azabı cehennemin 7. Katı gibi büyük cezaların acıların yaşandığı yerlerin yansıması bir ülke.

Evet kardeşim, iadeyi mutlaka talep edeceğim. Gerekirse de zorlayacağım. Baktım sıfırını veriyorlar, yapacak bir şey yok satarım bir şekilde. Zararım olacak ama, ne yapalım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Ülkemizde ki telefon fiyatlarını hiç sorma. Yani yazdıklarını kelime kelime okuduğum da, resmen hislerime, yaşadıklarıma tercüme olmuş dedim. Bir önce ki telefonumu 3999 TL' ye almıştım, şaka gibi. (Mi 11 LITE 4G)

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Evet kardeşim, iadeyi mutlaka talep edeceğim. Gerekirse de zorlayacağım. Baktım sıfırını veriyorlar, yapacak bir şey yok satarım bir şekilde. Zararım olacak ama, ne yapalım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Ülkemizde ki telefon fiyatlarını hiç sorma. Yani yazdıklarını kelime kelime okuduğum da, resmen hislerime, yaşadıklarıma tercüme olmuş dedim. Bir önce ki telefonumu 3999 TL' ye almıştım, şaka gibi. (Mi 11 LITE 4G)
Aynen bende 2021 ağustosta note 10 pro 4200₺ küsüre almıştım, note 11 pro plus 12.580₺ küsüre şuan aynı mağazada 15.700₺ küsürlere geldi.

15.700₺ ye note 11 pro plus alır mıyım almazdım herhalde neredeyse 2 senelik telefon en nihayetinde.

Vallaha herkese önerim nisana kadar ne alacaksanız alın Nisan sonrası bilinmedik zamana kadar tufan olacak.

Ben alacağım herşeyi aldım sadece iki şey kaldı bi redmi watch 3 active ve Xbox one s kaldı bunlarıda 2 hafta içinde alıp defteri kapatacam.

Bizim huzur bolluk bereketimiz ahirete kaldı bu dünyadan pek beklentim kalmadı artık.

Herşeyden geçtim.

Ülkenin düzeleceğine kimse inanmasın düzelsede biz bu yaşlarımızda kalmayacaz yaşım olmuş 36, 40 a kadar düzelmesi lazım ki oda imkansız 60 yaşıma anca düzelir oda düzelirse bu yüzden artık hiçbir şeyin anlamı kalmadı.

Sana son olarak şunu söyleyim, ahirette hesap günü 50 yıl sürecek diyorlar insanlık tarihi boyunca, bu insanlık tarihi boyunca.

Sadece Türkiye'nin son 20 senede yaşamış olduğu yenen haklar doğmamışların dahi hakkının verilmesi hesaplaşması 500 sene sürer demek istediğimi anla.

Bu ülkede son 20 senede öyle bir hak yendi ah alındı.

Bu ülkede bir çok insan cehenneme odun olsun diye yaratılmış ebedi cehennemlik, işin komik tarafı ebedi cehennemliklerin hemen hemen hepsi kendini direk cennetlik sanıyor :)

Yabancılar bile en azından kötü olanları ebedi cehenneme gideceğini biliyor.

Üst Alt