Burdayım hocam bende böyle bir sorun yok çok şükür, kamera canavar gibi , özellikle hdr+ 10bit video çekim modu efsane, umarım sorununuz çözülürHocam, bu sorunu yaşamayanlar acaba nerde? Merak ediyorum madem çoğunda bu durum var. Ben aynısından bir tane daha sipariş verdim. Bakalım bu nasıl olacak? Hayır Xiaomi müşteri hizmetleri, buna sorun gözüyle yaklaşmıyor. Tamamen kameranın doğal yapısından kaynaklı olduğunu, bu durumun kendi kendine düzeleceğini beyan ediyorlar. Aslında Leica grubuna bu durumu güzel bir dille mail atmak lazım. Birde global Xiaomi tarafına.
Burdayım hocam bende böyle bir sorun yok çok şükür, kamera canavar gibi , özellikle hdr+ 10bit video çekim modu efsane, umarım sorununuz çözülür
Geçmiş olsun kardeşim yenisini aldık derken bir kere daha mı aldın ?Yenisini aldık, eskisi servise gidecek iade/değişim bakalım ne olacak. Şimdi yeni gelende şükür sıkıntı yok. Demek ki sorunlu olanı satın almışım, o da şansıma.
Geçmiş olsun kardeşim yenisini aldık derken bir kere daha mı aldın ?
Eğer öyle ise eskisi iade olmalı.
Buğu sorunu zaten bu cihazda kronik idi , keşke arastirip alsaydiniz.Bugün ön siparişten aldığım cihaz elime ulaştı. Ancak büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım . Öve öve bitiremedikleri Leica kamera buğu yapıyor. Evet yanlış duymadınız bi kaç fotoğraf çekimi sonrası tele foto kameranın camında içten buğu oluşuyor.
Henüz yetkili kimseye ulaşamadım fakat durum hakkında burayı da bilgilendireceğim.
Buğu sorunu zaten bu cihazda kronik idi , keşke arastirip alsaydiniz.
Belki ilk çıkan part öyleydi sonra düzelmişte olabilir ama böyle dahi olsa sıkıntı bunun olmaması lazım böyle birşey tabiri caiz ise kaba etinde yaprak elinde mızrakla çalışan Reeder üreticilerinde bile olmuyor sen koca Xiaomisin.Çok sağol kardeşim. Evet mecburen aldım, eski olanı mecburen servise vermekten başka çarem kalmamıştı. Mesleğim gereğince telefon elim ayağım olduğundan aynısından bir tane daha aldım. Dünden beri kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama halen test ediyorum. Sorun olan cihazı da yarın bir gün vereceğim, servisten direkt iade isteyecceğim.
Belki ilk çıkan part öyleydi sonra düzelmişte olabilir ama böyle dahi olsa sıkıntı bunun olmaması lazım böyle birşey tabiri caiz ise kaba etinde yaprak elinde mızrakla çalışan Reeder üreticilerinde bile olmuyor sen koca Xiaomisin.
Neyse bununla geçmiş olsun İnşallah bu telefonda aynı sorun çıkmaz hatasız kullanırsın kardeşim güle güle kullan
Diğer telefonu iade etmeye çalış yazık paraya.
Bende 13t pro almak isterdim ama para yok olsada artık almam bu saatten sonra Ekim'de note 11 pro plus aldım suyu çıkana dek kullanacam artık.
Fakirin bir telefon keyfi vardı onuda bu fiyatlarla elinden aldılar telefonu geçtim oyunlar bile ne kadar pahalandı, yazın resident evil 0 vs eski oyunları 40₺ civarıydı 400₺ oldu el insaf.
Alacağım tüm oyunları aldım xboxta alacağım oyunda kalmadı.
Dünyaya geldiğime pişman oldum diyebilirim Rabbim deseydi bana kulum seni Türkiye'de yaratacam yaşayacağın ülkenin sistemi bu bu dese Rabbim bin belamı versin ki yaratılmak istemezdim.
Türkiye pişmanlıktır, kabir azabı cehennemin 7. Katı gibi büyük cezaların acıların yaşandığı yerlerin yansıması bir ülke.
Aynen bende 2021 ağustosta note 10 pro 4200₺ küsüre almıştım, note 11 pro plus 12.580₺ küsüre şuan aynı mağazada 15.700₺ küsürlere geldi.Evet kardeşim, iadeyi mutlaka talep edeceğim. Gerekirse de zorlayacağım. Baktım sıfırını veriyorlar, yapacak bir şey yok satarım bir şekilde. Zararım olacak ama, ne yapalım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Ülkemizde ki telefon fiyatlarını hiç sorma. Yani yazdıklarını kelime kelime okuduğum da, resmen hislerime, yaşadıklarıma tercüme olmuş dedim. Bir önce ki telefonumu 3999 TL' ye almıştım, şaka gibi. (Mi 11 LITE 4G)