- Adım
- Kernel
- Cihazım
- Xiaomi 14T
- Meslek
- Coder & Developer
- Konular
- 40
Aynen bende 2021 ağustosta note 10 pro 4200₺ küsüre almıştım, note 11 pro plus 12.580₺ küsüre şuan aynı mağazada 15.700₺ küsürlere geldi.
15.700₺ ye note 11 pro plus alır mıyım almazdım herhalde neredeyse 2 senelik telefon en nihayetinde.
Vallaha herkese önerim nisana kadar ne alacaksanız alın Nisan sonrası bilinmedik zamana kadar tufan olacak.
Ben alacağım herşeyi aldım sadece iki şey kaldı bi redmi watch 3 active ve Xbox one s kaldı bunlarıda 2 hafta içinde alıp defteri kapatacam.
Bizim huzur bolluk bereketimiz ahirete kaldı bu dünyadan pek beklentim kalmadı artık.
Herşeyden geçtim.
Ülkenin düzeleceğine kimse inanmasın düzelsede biz bu yaşlarımızda kalmayacaz yaşım olmuş 36, 40 a kadar düzelmesi lazım ki oda imkansız 60 yaşıma anca düzelir oda düzelirse bu yüzden artık hiçbir şeyin anlamı kalmadı.
Sana son olarak şunu söyleyim, ahirette hesap günü 50 yıl sürecek diyorlar insanlık tarihi boyunca, bu insanlık tarihi boyunca.
Sadece Türkiye'nin son 20 senede yaşamış olduğu yenen haklar doğmamışların dahi hakkının verilmesi hesaplaşması 500 sene sürer demek istediğimi anla.
Bu ülkede son 20 senede öyle bir hak yendi ah alındı.
Bu ülkede bir çok insan cehenneme odun olsun diye yaratılmış ebedi cehennemlik, işin komik tarafı ebedi cehennemliklerin hemen hemen hepsi kendini direk cennetlik sanıyor
Yabancılar bile en azından kötü olanları ebedi cehenneme gideceğini biliyor.
Gerçekten de fiyat artışlarına artık şaşırmıyorum. Önceden çok tepki verirdim. Şimdi; olsa ne olur olmasa ne olur düşüncesindeyim. Gerçekten artık şans eseri yaşıyoruz. Yorumlarınız resmen iç sesimin söyledikleri. Çok üzücü ve çok hayal kırıklığı...