Yardım Mi 13T pro sorunuyla geldi

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Aynen bende 2021 ağustosta note 10 pro 4200₺ küsüre almıştım, note 11 pro plus 12.580₺ küsüre şuan aynı mağazada 15.700₺ küsürlere geldi.

15.700₺ ye note 11 pro plus alır mıyım almazdım herhalde neredeyse 2 senelik telefon en nihayetinde.

Vallaha herkese önerim nisana kadar ne alacaksanız alın Nisan sonrası bilinmedik zamana kadar tufan olacak.

Ben alacağım herşeyi aldım sadece iki şey kaldı bi redmi watch 3 active ve Xbox one s kaldı bunlarıda 2 hafta içinde alıp defteri kapatacam.

Bizim huzur bolluk bereketimiz ahirete kaldı bu dünyadan pek beklentim kalmadı artık.

Herşeyden geçtim.

Ülkenin düzeleceğine kimse inanmasın düzelsede biz bu yaşlarımızda kalmayacaz yaşım olmuş 36, 40 a kadar düzelmesi lazım ki oda imkansız 60 yaşıma anca düzelir oda düzelirse bu yüzden artık hiçbir şeyin anlamı kalmadı.

Sana son olarak şunu söyleyim, ahirette hesap günü 50 yıl sürecek diyorlar insanlık tarihi boyunca, bu insanlık tarihi boyunca.

Sadece Türkiye'nin son 20 senede yaşamış olduğu yenen haklar doğmamışların dahi hakkının verilmesi hesaplaşması 500 sene sürer demek istediğimi anla.

Bu ülkede son 20 senede öyle bir hak yendi ah alındı.

Bu ülkede bir çok insan cehenneme odun olsun diye yaratılmış ebedi cehennemlik, işin komik tarafı ebedi cehennemliklerin hemen hemen hepsi kendini direk cennetlik sanıyor :)

Yabancılar bile en azından kötü olanları ebedi cehenneme gideceğini biliyor.

Gerçekten de fiyat artışlarına artık şaşırmıyorum. Önceden çok tepki verirdim. Şimdi; olsa ne olur olmasa ne olur düşüncesindeyim. Gerçekten artık şans eseri yaşıyoruz. Yorumlarınız resmen iç sesimin söyledikleri. Çok üzücü ve çok hayal kırıklığı...

emin9707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Redmi
Konular
0
Beden 13t pro aldım ugulamadan çıkyor ibadet etdim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Xiaomi T serileri güzeldir ancak T serisinin asıl amacı maliyet kısarak ucuza amiral gemisi performansı vermek.

Xiaomi maliyet kısmaya çalışırken T serisi cihazları genelde batırıyor. Kronik sorunlar bu serinin kaçınılmaz sonu.

Yurtiçi 13T almak yerine yurtdışı 13 ultra alın direnç kayıt yaptırın mükemmel performansı yaşayın.
İnanın bana sıfır hata göreceksiniz.

Xiaomi telefonu alacaksanız ya Xiaomi ana modeller olacak ya da Redmi "K" serisi olacak bu ikisine özeniyor Xiaomi sadece.

İşin bir diğer garip yanı onlarca düşük maliyetli Redmi model çıkıyor sıfır hata cidden sıfır hata.
Bu Xiaomi T serileri hep bir yerden patlıyor.

byhappy.06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mutlu
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
6
Şebeke problemi etkileyen iki faktör var aldığınız telefonda global değilse band20 bulunmuyor zemin kat ve kırsalda çekmez ikincisi ise kullandığınız operatör ile alakalı ve operatörünüze bağlı cevrenizde bulunan baz istasyonları bu durumu etkileyen faktörler arasında.
Yd cihazda çin rom yüklüyse de yapabilir mi? direnç ve imei kydı yapılmamış?

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Kamera camına buğu sorununun çözümünü buldum arkadaşlar. Telefonunuza direnç kayıtlı IMEI attırın ve kapak açılıp sağından solundan rahatlıkla hava alacağı için bundan sonra artık buğu olmuyor. ☺️

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Kamera camına buğu sorununun çözümünü buldum arkadaşlar. Telefonunuza direnç kayıtlı IMEI attırın ve kapak açılıp sağından solundan rahatlıkla hava alacağı için bundan sonra artık buğu olmuyor. ☺️
Bilgilendirme için teşekkürler ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün ön siparişten aldığım cihaz elime ulaştı. Ancak büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım . Öve öve bitiremedikleri Leica kamera buğu yapıyor. Evet yanlış duymadınız bi kaç fotoğraf çekimi sonrası tele foto kameranın camında içten buğu oluşuyor.
Henüz yetkili kimseye ulaşamadım fakat durum hakkında burayı da bilgilendireceğim.
3aydir kullanıyorum böyle bir şey le hiç karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün ön siparişten aldığım cihaz elime ulaştı. Ancak büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım . Öve öve bitiremedikleri Leica kamera buğu yapıyor. Evet yanlış duymadınız bi kaç fotoğraf çekimi sonrası tele foto kameranın camında içten buğu oluşuyor.
Henüz yetkili kimseye ulaşamadım fakat durum hakkında burayı da bilgilendireceğim.
3aydir kullanıyorum böyle bir şey le hiç karşılaşmadım

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak internetten film indirdiğim zaman bir film oynatmak için açtığımda ilk 5-6 saniye video yavaş hareket ediyor ve kendine gelmesini bekliyorum ileri sardırdığımda gene aynı şekilde 5-6 saniye sonra kendine geliyor ondan sonra standart ilerlemeye başlıyor bu sorun sizde de var mı.
Telefona hyperos'tan sonra temiz kurulum da yaptım gene aynı devam ediyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak internetten film indirdiğim zaman bir film oynatmak için açtığımda ilk 5-6 saniye video yavaş hareket ediyor ve kendine gelmesini bekliyorum ileri sardırdığımda gene aynı şekilde 5-6 saniye sonra kendine geliyor ondan sonra standart ilerlemeye başlıyor bu sorun sizde de var mı.
Telefona hyperos'tan sonra temiz kurulum da yaptım gene aynı devam ediyor
Hyperos sorunlu miui kullanın 5 6 aya anca kendine getirirler bu yazılımı malum xiaomi

Üst Alt