- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 5
Arkadaşlar merhaba mi 13t ve 13 t pro cihazlara yazılım ile imei atılıyor mu? Direnç ile cihazı açmak istemiyorum.
Hocam pro modeli için de yazılımsal kayıt var mı?Yazılımsal kayıt geldi ancak güncelleme ve sıfırlama yapmamanız lazım. Aksi hâlde IMEI'ler null duruma düşüyor, yani komple silinik şekilde kalıyor. Yeniden yazılımsal kayıt yapmanız gerekir.
Hocam direnç kayıt çok iyimis birçok kez rom kurdum telefonu sıfırladım IMEI hiç gitmedi yazılımsal kayıt yapıp sürekli IMEI gitme derdiyle uğraşmak sıkıntı.Yazılımsal kayıt geldi ancak güncelleme ve sıfırlama yapmamanız lazım. Aksi hâlde IMEI'ler null duruma düşüyor, yani komple silinik şekilde kalıyor. Yeniden yazılımsal kayıt yapmanız gerekir.
Evet, 13T Pro için de geldi yazılımsal kayıt. Onda da aynı şekilde güncelleme ve sıfırlama yapamazsınız.Hocam pro modeli için de yazılımsal kayıt var mı?
Cihazının içinin açılmasını istemeyen veya güncelleme sıfırlama yapma gibi derdi olmayanlar için güzel bir tercih yazılımsal kayıt. Kesinlikle benim için uygun değil tabi.Hocam direnç kayıt çok iyimis birçok kez rom kurdum telefonu sıfırladım IMEI hiç gitmedi yazılımsal kayıt yapıp sürekli IMEI gitme derdiyle uğraşmak sıkıntı.
Hocam 13T için direnç kayıt var mı?Birde en önemlisi başvuru yapıp bootloader kilidini açmanız lazım yoksa olmaz.
Var mevcutHocam 13T için direnç kayıt var mı?
Peki var mı forumda yazılımsal kayıt yapan birileri?Yazılımsal kayıt geldi ancak güncelleme ve sıfırlama yapmamanız lazım. Aksi hâlde IMEI'ler null duruma düşüyor, yani komple silinik şekilde kalıyor. Yeniden yazılımsal kayıt yapmanız gerekir.