- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Biz yaparız hocamPeki var mı forumda yazılımsal kayıt yapan birileri?
Biz yaparız hocamPeki var mı forumda yazılımsal kayıt yapan birileri?
H.kadioglu usta yardımcı olur.Peki var mı forumda yazılımsal kayıt yapan birileri?
Ücreti nedir hocam?Biz yaparız hocam
özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Ücreti nedir hocam?
Hocam bende de 13T Pro var, direnç kaydını Pendik'te bir yere sordum, güncelleme alır ama sıfırlamada IMEI gider dedi. Siz nereye yaptırdınız? Sıfırlama için ayrı bir yol mu izlemek gerekiyor?Hocam direnç kayıt çok iyimis birçok kez rom kurdum telefonu sıfırladım IMEI hiç gitmedi yazılımsal kayıt yapıp sürekli IMEI gitme derdiyle uğraşmak sıkıntı.
Tahtakale'de bayimiz var götürürseniz güncelleme sıfırlama sorunsuz hallederiz.Hocam bende de 13T Pro var, direnç kaydını Pendik'te bir yere sordum, güncelleme alır ama sıfırlamada IMEI gider dedi. Siz nereye yaptırdınız? Sıfırlama için ayrı bir yol mu izlemek gerekiyor?
Eyvallah. Bunu görmeden DM atmıştım sizeTahtakale'de bayimiz var götürürseniz güncelleme sıfırlama sorunsuz hallederiz.
Valla ben Gaziosmanpaşa da bi suriyeliye yaptırdım yakinsaniz adres veririmHocam bende de 13T Pro var, direnç kaydını Pendik'te bir yere sordum, güncelleme alır ama sıfırlamada IMEI gider dedi. Siz nereye yaptırdınız? Sıfırlama için ayrı bir yol mu izlemek gerekiyor?
Başka bir sorun vardır, benimkide dirençli sürekli güncelleme geliyor, direnc olayinda yazılıma müdahale edilmiyor donanımsal bir parça değiştiriliyor , güncellemenin gelmemesiyle hiçbir alakası yok yaniBen cihaza direnç attırdım ancak yazılım güncelleme gelmiyor yardımcı olur musunuz ?