Soru Mi 13T & Mi 13T Pro IMEI sorunu

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
3
Hocam direnç kayıt çok iyimis birçok kez rom kurdum telefonu sıfırladım IMEI hiç gitmedi yazılımsal kayıt yapıp sürekli IMEI gitme derdiyle uğraşmak sıkıntı.
Şimdi ben flashroomla güncelleme yapınca clean all yaparsam IMEI gitmez değil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir sorun vardır, benimkide dirençli sürekli güncelleme geliyor, direnc olayinda yazılıma müdahale edilmiyor donanımsal bir parça değiştiriliyor , güncellemenin gelmemesiyle hiçbir alakası yok yani
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim de dirençli ama kilit açmam söylenmişti ondan mı güncelleme almıyorum acaba

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Şimdi ben flashroomla güncelleme yapınca clean all yaparsam IMEI gitmez değil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de dirençli ama kilit açmam söylenmişti ondan mı güncelleme almıyorum acaba
Kilidiniz açıksa güncelleme gelmez. Hyperos yazılım özelliği maalesef. Kilit kapalı şekilde direnç yapıp sonrasında imei ve son global hyperos yazılım yüklüyorlar.

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
3
Kilidiniz açıksa güncelleme gelmez. Hyperos yazılım özelliği maalesef. Kilit kapalı şekilde direnç yapıp sonrasında imei ve son global hyperos yazılım yüklüyorlar.
Hpyeros kurulu değil bende kilit açtım sonra direnç attırdım söyledim güncelleme atar mısınız diye siz yaparsınız falan diyip geçiştirdiler

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Hpyeros kurulu değil bende kilit açtım sonra direnç attırdım söyledim güncelleme atar mısınız diye siz yaparsınız falan diyip geçiştirdiler
H.kadioglu usta size yardımcı olacaktır. Ücretli destek konusunda işinin piridir.

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
0
Direnç yapılırsa IMEI sıfırlama, güncelleme veya rom değişmede gitmez. Kalıcı oluyor yani. Yazılımsal kayıt yapılırsa (yeni gelen yöntemle) sıfırlama ve güncelleme sorunsuz ama rom değiştirmede (mi flash ile güncelleme de dahil galiba) IMEI gidiyor. TWRP yok hocam 13T için. Bir tane var ama sorunlu açıkçası. OrangeFox var, daha az sorunlu ama o da sorunlu. Rootu custom recovery olmadan atabilirsiniz zaten, illa custom recovery aramanıza gerek yok.
K60 Pro ve K60 Ultra da yapılabiliyor mu yazılım ile? Yoksa sadece 13T mi?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu