Soru Mi 13T & Mi 13T Pro IMEI sorunu

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Yaw arakadaşlar bu hyperos güncellemesini yaptığıma bin pişman oldum. BL kilidini bir türlü açamıyorum. Ha bire sonraki gün bir daha deneyin uyarısı alıyorum. Nasıl çözeceğim bu durumu?

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Hocam direnç kayıt çok iyimis birçok kez rom kurdum telefonu sıfırladım IMEI hiç gitmedi yazılımsal kayıt yapıp sürekli IMEI gitme derdiyle uğraşmak sıkıntı.
merhaba hocam 13T alıcam ama mi flash yada twrp ile rom yükleyebilirmiyim root atılabiliyormu? mi flash ile rom atmada ime ler uçuyormu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
merhaba hocam 13T alıcam ama mi flash yada twrp ile rom yükleyebilirmiyim root atılabiliyormu? mi flash ile rom atmada ime ler uçuyormu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Direnç yapılırsa IMEI sıfırlama, güncelleme veya rom değişmede gitmez. Kalıcı oluyor yani. Yazılımsal kayıt yapılırsa (yeni gelen yöntemle) sıfırlama ve güncelleme sorunsuz ama rom değiştirmede (mi flash ile güncelleme de dahil galiba) IMEI gidiyor. TWRP yok hocam 13T için. Bir tane var ama sorunlu açıkçası. OrangeFox var, daha az sorunlu ama o da sorunlu. Rootu custom recovery olmadan atabilirsiniz zaten, illa custom recovery aramanıza gerek yok.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
H.kadioglu hocam 13 t için direnç kayıt için fiyat bilgisi paylaşırmısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direnç yapılırsa IMEI sıfırlama, güncelleme veya rom değişmede gitmez. Kalıcı oluyor yani. Yazılımsal kayıt yapılırsa (yeni gelen yöntemle) sıfırlama ve güncelleme sorunsuz ama rom değiştirmede (mi flash ile güncelleme de dahil galiba) IMEI gidiyor. TWRP yok hocam 13T için. Bir tane var ama sorunlu açıkçası. OrangeFox var, daha az sorunlu ama o da sorunlu. Rootu custom recovery olmadan atabilirsiniz zaten, illa custom recovery aramanıza gerek yok.
Teşekkür ederim üstad yani miui arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanmak için sordum rom değişimlerinde direnç şart o halde.

Üst Alt