Rom Mi 13 Ultra HYPEROS 2.0 güncelledim

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
mi tools ile yuklucez dimi usta bu dosyayı fasboot modunda. Eea romda whatsap kurulumunda hata verior + Google play sertefikasyok yok yszior şuan bu romda öyle sorunlar varmıdır acaba indirdim dosyaları eve gecince aticam bakalım

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Bu romu PC den fastboot yöntemi veya twrp ile yükleyebilirsiniz bence fastboot la kurun yüklediğim fotodaki talimatları harfiyen uygulayın sorun olmaz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu romu PC den fastboot yöntemi veya twrp ile yükleyebilirsiniz bence fastboot la kurun yüklediğim fotodaki talimatları harfiyen uygulayın sorun olmaz.
Ve cihazın boatloder kilidi açık olmalı yoksa kuramazsınız bilginiz olsun!!!

Son düzenleme:

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve cihazın boatloder kilidi açık olmalı yoksa kuramazsınız bilginiz olsun!!!
Eywallah üstadım sağolasın bl kilidi açık evet bilgisayardan eve gecince yazdığınız şekilde yapicam. Ama merak ettiğim bişey eea rom yüklü cihazımda ama Google play bu şekilde uyarı verior ve whatsabi kuramiorum yasal uygulama vs Dior
EA rom da bu sorunlar varmı acaba bilgisi olan varmı ?

Ekli dosyalar

• IMG_20250105_201301.jpg
    IMG_20250105_201301.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 8

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Teşefonunuzun driver ını bilgisayarınıza tanıtmayı unutmayın. Birde garanti olsun diye minimal adbden ( fastboot devices ) bu komut ile bilgisayar telefonu tanımışmış görmüşmü teyit edin işiniz garanti olsun

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
Teşefonunuzun driver ını bilgisayarınıza tanıtmayı unutmayın. Birde garanti olsun diye minimal adbden ( fastboot devices ) bu komut ile bilgisayar telefonu tanımışmış görmüşmü teyit edin işiniz garanti olsun
Telefonun driverini derken usta indirdiğim dosyalar bunlar başka birşey indirmeme gerek varmiki

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-05-22-02-15-259_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2025-01-05-22-02-15-259_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    347,6 KB · Görüntüleme: 9

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
EA rom yükledim çok fazla uygulama ile gelmior evet tahminim batarya süresi daha fazladır bunda ama sağ ustten kontrol merkezini ilk açtığında donar gibi açılıyor ama sonraki acmalarda duzelior.Sağ üstte mobil veri açıldığında 4.5g yaziordu LTE+ olarak değişti özelleştirme çok fazla evet ama ingilizce yer çok gibi ilerleyen günlerde duzelirmi bilmem ama geri eea surumune donucem gibi duzelmesse :)

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
EA rom yükledim çok fazla uygulama ile gelmior evet tahminim batarya süresi daha fazladır bunda ama sağ ustten kontrol merkezini ilk açtığında donar gibi açılıyor ama sonraki acmalarda duzelior.Sağ üstte mobil veri açıldığında 4.5g yaziordu LTE+ olarak değişti özelleştirme çok fazla evet ama ingilizce yer çok gibi ilerleyen günlerde duzelirmi bilmem ama geri eea surumune donucem gibi duzelmesse :)
Magisk (root) varsa dil paketi ekleniyor.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Telefonun driverini derken usta indirdiğim dosyalar bunlar başka birşey indirmeme gerek varmiki

Flashtools a gerek yok.
buradan telefonun driver dosyasını indirip telefonu fastboot moduna alıp usb den bilgisayara telefonu bağlayıp indirdiğiniz dosyasan driver ı bilgisayara tanıtın.
buradan da minimal adb yi yükleyebilirsiniz.

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Bence eu ya şans verin bildirim merkezindeki ufak kasmada haklısınız bir sonraki güncelleme de düzelecektir

Üst Alt