- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Mi 13 ultra
- Konular
- 0
Şaka bir yana sonunda kurdum
Tel dirençli ve çift imeili kurmadan önce telde global hyper os 1 .0.16.0.UMAMIXM ROM vardı arkadaşlar tel cok değişti kesinlikle kurmaya değer test ettikçe yorum yapacağım.
Ve sakın korkmayın ben PC üzerinden fastboot yöntemi ile install and format data diyerek kurdum eu romu imeiler sapa sağlam duruyor sorun yok içiniz rahat olsun.
Hocam whatsapta felan herhangi bir hata oldumu bunu yukledikten sonra herhangi bir sorun global var bende mi 13 ultra çift dirençliŞaka bir yana sonunda kurdum
Tel dirençli ve çift imeili kurmadan önce telde global hyper os 1 .0.16.0.UMAMIXM ROM vardı arkadaşlar tel cok değişti kesinlikle kurmaya değer test ettikçe yorum yapacağım.
Ve sakın korkmayın ben PC üzerinden fastboot yöntemi ile install and format data diyerek kurdum eu romu imeiler sapa sağlam duruyor sorun yok içiniz rahat olsun.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önceki msajlarda arkadaş link bıraktı 13 ultra için bl kilidi açıksa telefonun gelişmiş seçeneklerden USB hata ayiklamayi aç indirdiğin dosyayı klasöre cikart ses kısma ile power tuşuna basıp fasbot moduna al cihazı bağla telefonu bilgisayara klasöre cikarttigin dosyadan cleannal data olanı admin olarak çalıştır bekle , 5 dk sürüyor ama bittiğinde telefonu kablodan çıkarmadan kurulumunu bitir açılsın cihaz kurulum yapmadan kablo cektigimde benim cihaz fasboot ekranına geri attı 2.ci defa rom atıp dediğim şekilde kurulumunu bitirmistim
Son düzenleme: