Rom Mi 13 Ultra HYPEROS 2.0 güncelledim

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
A15 Twrp

eeryucel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan Eryüce
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Güvenlik
Konular
13
Direnç işlemli, tek sim kayıtlı, Bootloader kilidi açık, Eu rom yüklü Mi 13 ultra cihazıma Hyperos 2.0 geldi. Bende download yaptım. Telefon hafızasına inen dosyayı alıp PC üzerinden güncelle dedim. Sonuç 10 numara. Android 15 olarak güncellendi.
Herhangi bir sıkıntı var mı ? Şebeke kamera batarya gibi olumsuz bir yönü

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
A15 twrp bende kurulu Magisk vs de kurulu hiç bir sıkıntı yok. Güzel rom bekleme Süresinde iyileşme var. Hatta kendi hava durumu uygulmasini dindurursaniz dahada iyi oluyur.
bakalım batarya süresi farkedecekmi 1 haftaya falan oturur herhalde eu rom .globalden de memnundum aslında batarya konusunda telefonu subat 2024 te aldım batarya durumunda harika yazıyor :D ben eu da yüzdelik olarak gösteriyor sanıyordum batarya durumunu

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
bakalım batarya süresi farkedecekmi 1 haftaya falan oturur herhalde eu rom .globalden de memnundum aslında batarya konusunda telefonu subat 2024 te aldım batarya durumunda harika yazıyor :D ben eu da yüzdelik olarak gösteriyor sanıyordum batarya durumunu
Ayarlardan yüzdelik şeklinde gösterebilirsin diye biliyorum ama hyperos2de kaybolmuş olabilir bir kurcala istersen. 1 hafta sonra oturur batarya o zaman kıyaslayabiliriz.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Aynen hocam Büyük ihtimalle biyerde yanlış birşeyler yapıyorlar. Fakat işlem çok basit pc üzerinden 5 dakikamı aldı o kadar

Update seçeneğinden direk kurulum yaparsanız pc den bilgileriniz silinmeden geçiş yaparsınız. Uzun yıllardır EU rom kullanıyorum. Global rom üzerine direk update çok yaptım

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Update seçeneğinden direk kurulum yaparsanız pc den bilgileriniz silinmeden geçiş yaparsınız. Uzun yıllardır EU rom kullanıyorum. Global rom üzerine direk update çok yaptım
Kardeşim ciddimisin ben çalışacağını düşünmedim hiç ve optimizasyon sorunu yaşatmıyormu peki? Sonuçta rom yapı nolar farklı

Paul Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Paul
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
Direnç işlemli, tek sim kayıtlı, Bootloader kilidi açık, Eu rom yüklü Mi 13 ultra cihazıma Hyperos 2.0 geldi. Bende download yaptım. Telefon hafızasına inen dosyayı alıp PC üzerinden güncelle dedim. Sonuç 10 numara. Android 15 olarak güncellendi.
Hocam güncellemeden sonra galerideki aı ozelligini kullanabiliyor musunuz,ben de guncelledim eu rom kullanıyorum ama şuan aı hata veriyor,lmc de anlamadığım bir şekilde hata veriyor ve duzeltemiyorum,sizde bir sorun oldu mu,bana bir uyarınız öneriniz vs. Olur mu bu konularda çok cahil kaldım ya :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ayarlardan yüzdelik şeklinde gösterebilirsin diye biliyorum ama hyperos2de kaybolmuş olabilir bir kurcala istersen. 1 hafta sonra oturur batarya o zaman kıyaslayabiliriz.

Kardeşim ciddimisin ben çalışacağını düşünmedim hiç ve optimizasyon sorunu yaşatmıyormu peki? Sonuçta rom yapı nolar farklı
Forum kurallarımız 2.2: Üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt