Rom Mi 13 Ultra HYPEROS 2.0 güncelledim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Merhaba eu romda ki ikinci günümde herhangi bir bugla karşılaşmadım ai özellikleri çok iyi olmasada çalışıyor sevdim ben. Ve asıl beni sevindiren şu an sarjım yüzde 80 ve 1 saat 55 dakika ekran süresi aldım oyun falanda attım 1 el buda demek oluyor ki 7.30 - 8 saat arası bir ekran süresi alacağım sizce nasıl bu süre ?

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
Merhaba eu romda ki ikinci günümde herhangi bir bugla karşılaşmadım ai özellikleri çok iyi olmasada çalışıyor sevdim ben. Ve asıl beni sevindiren şu an sarjım yüzde 80 ve 1 saat 55 dakika ekran süresi aldım oyun falanda attım 1 el buda demek oluyor ki 7.30 - 8 saat arası bir ekran süresi alacağım sizce nasıl bu süre ?
Türkçe dilde sıkıntı varmı usta eea rom kullaniorum ben şuan ama hyperos 2 sadece çin sürümde var die biliorum

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Türkçe dilde sıkıntı varmı usta eea rom kullaniorum ben şuan ama hyperos 2 sadece çin sürümde var die biliorum
Sadece bir kaç yerde ufak tefek yüzde 99 Türkçe.benim 13 ultrada yüklü olan hyper os 2 eu rom sizin tel modeliniz nedir 13 ultra ise düşünmeden kurun bence

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
Sadece bir kaç yerde ufak tefek yüzde 99 Türkçe.benim 13 ultrada yüklü olan hyper os 2 eu rom sizin tel modeliniz nedir 13 ultra ise düşünmeden kurun bence
13 ultra hocam EEA sürümü yüklü 14t prodan geçtim o cihazıma hypros 2 gelmişti ama bu cihazda henüz gelmemiş güzel ekran süresi verior aslında eea rom ama hypros 2 için düşünüyodum

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
13 ultra hocam EEA sürümü yüklü 14t prodan geçtim o cihazıma hypros 2 gelmişti ama bu cihazda henüz gelmemiş güzel ekran süresi verior aslında eea rom ama hypros 2 için düşünüyodum
Bende global son sürümde idim baya düşündüm eu ya geçmek için şu an geç bile kalmışım diye düşünüyorum varsa aklınızda düşünce bence düşünmeden geçin derim beni şaşırtan farklı bir konu kamerada ki 120 x zoom da global romdan daha fazla yakınlaştırma yapması sarj olayı bildirimlerin güzelliği ve aşırı stabil

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
Bende global son sürümde idim baya düşündüm eu ya geçmek için şu an geç bile kalmışım diye düşünüyorum varsa aklınızda düşünce bence düşünmeden geçin derim beni şaşırtan farklı bir konu kamerada ki 120 x zoom da global romdan daha fazla yakınlaştırma yapması sarj olayı bildirimlerin güzelliği ve aşırı stabil
Arama uygulamaları googleninmi Xiaomi kendi uygulamasimi peki bendekiler bu msj arama olarak sewmiyorum birde bu romda whatsap kuramadım orj değil Dior whatsap bl açık Google play sertekika hatası alıyorum.eu de güncelleme geliyormu ?

Ekli dosyalar

• 1000001295.jpg
    1000001295.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 4

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Arama uygulamaları googleninmi Xiaomi kendi uygulamasimi peki bendekiler bu msj arama olarak sewmiyorum birde bu romda whatsap kuramadım orj değil Dior whatsap bl açık Google play sertekika hatası alıyorum.eu de güncelleme geliyormu ?
Xiaomi eu çin romu üzerine kurulu arama ve mesaj Xiaomi in kendi uygulamaları.
Evet güncelleme geliyor hatta daha hızlı geliyor çin romu bazlı olduğu için

bLackeRRoR05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AsLan
Cihazım
XiaomiNote 9Pro
Konular
0
Xiaomi eu çin romu üzerine kurulu arama ve mesaj Xiaomi in kendi uygulamaları.
Evet güncelleme geliyor hatta daha hızlı geliyor çin romu bazlı olduğu için
Bilgi için teşekkürler üstat indirebileceğimiz biryer varmıdır ve nasıl yuklucez bunu 😀

berker22berker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
Önemli değil 🙂Xiaomi eu sitesi üzerinden indirme yapabilirsiniz arama yapın forumda eu rom yükleme konuları mevcut

Üst Alt