Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu teb bankasının mobil uygulamasına hiçbir şekilde giremiyorum sürekli cihazınızın açık olan bir uygulama ile ekran paylaşımı yaptığı tespit edilmiştir şeklinde hata veriyor. Cihazın miui kilidi açık geldi. Root attım başka bir rom yükledim magisk yüklü vesaire ne yaptıysam bu hatadan kurtulamadım
Başka bir seçenek sunayım. Playstore'dan ücretsiz android emülatörü indirin. Sorun yaratan banka uygulamalarını yükleyin o emülatöre sonra çalıştırın. Denedim sorun çıkarmadı cepteteb.
Emülatör ek dosya indirecek Playstore'dan. Sonrasında istediği şekilde ayarları yapacaksınız. (Bildirim stilinizi miui değil android olarak ayarların telefon ayarlarında yoksa istediği kodu bildirime yazamazsınız.) Ayarlar bitince normal devam edeceksiniz. Kurulu uygulamalarınızı içe aktaracaksınız sonra açacaksınız. Buyrun size ücretsiz kolay bir çözüm. Böyle basit bir şeyi illa parayla yaptırmanıza gerek yok.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaslar sorunun cozumu cok basit. Telefonu bugun aldim. Ayarlardan arka ekrani kapattiginizda sorun cozuluyor. Global rom yuklu. Akbankta eft calismiyordu suan çalışıyor.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Arka ekranı kapatmak bende de işe yaramadı. Sanal Android programları da kurmak istemediğim için şimdilik para transfer yapacağım zaman Google Chrome tarayıcı üzerinden Akbank internet şubesine girip transfer işlemini gerçekleştiriyorum.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Arka ekranı kapatmak bende de işe yaramadı. Sanal Android programları da kurmak istemediğim için şimdilik para transfer yapacağım zaman Google Chrome tarayıcı üzerinden Akbank internet şubesine girip transfer işlemini gerçekleştiriyorum.
Arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu teb bankasının mobil uygulamasına hiçbir şekilde giremiyorum sürekli cihazınızın açık olan bir uygulama ile ekran paylaşımı yaptığı tespit edilmiştir şeklinde hata veriyor. Cihazın miui kilidi açık geldi. Root attım başka bir rom yükledim magisk yüklü vesaire ne yaptıysam bu hatadan kurtulamadım