- Adım
- onur
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 1
mi 11 lite kamera gece modu çekiminden sonra mor çıkıyor çözüm varmıdır
Günaydın bunlardan Hangisini kurcamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam deneyebilirsin hepsini ben denemedim ama linkler buradaGünaydın bunlardan Hangisini kurcam
Bu modem dosyasını nereden bulacağız ?Redmi note 10 pro için sorunsuz modem yapmışlar. Sensor sorunu ai kamera ve mor cekme sorunu yok. Modem boyutu 350 mb mış. Darısı bizlere...
Note 10 pro konusunda buldumBu modem dosyasını nereden bulacağız ?
dosya mevcut değil. linki güncelleyebilir miyiz.Buyurun güncel linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar bana Note 10 pro için olanı lazım . link paylaşırmısınıızNote 10 pro konusunda buldum
Note 10 pro konusunda rastlamıştım link hakkında bilgim yok.Merhabalar bana Note 10 pro için olanı lazım . link paylaşırmısınıız
Çözebilen varsa aynı problem bendede var lütfen yardımcı olunkaç rom değiştirdim hala mor çekiyor çözemedim gitti
Ya hat çekmeyecek yada kamera mor çekecek hocam. Flaşladığımız modem dosyasından kaynaklanıyor. Onu flaşlamayınca da hat gelmiyor.Çözebilen varsa aynı problem bendede var lütfen yardımcı olun
Hocam hiçbir şekilde sorunun çözümü yok mu yani? Bu sorunların yaşanmadığı bir rom var mı?Ya hat çekmeyecek yada kamera mor çekecek hocam. Flaşladığımız modem dosyasından kaynaklanıyor. Onu flaşlamayınca da hat gelmiyor.