- Adım
- onur
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 1
mi 11 lite kamera gece modu çekiminden sonra mor çıkıyor çözüm varmıdır
Modem dosyası sonrası olduğu söyleniyor. Bu yazılımı yükledikten sonra kullanıcılar yine modem dosyasını kurduklarında yine aynı sorun olur gibime geliyor.bunu kurun hocam, kamera olgulamasıyla olacak iş değil o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba bunu deneyip mor çekimi ve AI kamera hatasını çözen varmı?(rom courbet global 12.5.8)Buyurun güncel linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rn10proda benzer sorun vardı firmware değiştirerek çözdüler. Sizin cihaz için de belki çözüm olabilir.İyi günle r çözen birileride yazsın yani
İşlem nasıl yapılıyorRn10proda benzer sorun vardı firmware değiştirerek çözdüler. Sizin cihaz için de belki çözüm olabilir.
İlginç olan redmi note 10 pro da sorun yok fakat redmi note 10 pro maxta ai çalışmıyor ve gece modu mor çekiyor yani o modem dosyası max için işlemiyor ama redmi note 10 pro ile max ın işlemci aynı,ram aynı,ekran aynı,anakart aynı,yazılım aynı,kamera aynı ama ben de olmuyor demek ki minikte olsa bir kaç farklılık var yazılım kısmında veya anakarttaRedmi note 10 pro için sorunsuz modem yapmışlar. Sensor sorunu ai kamera ve mor cekme sorunu yok. Modem boyutu 350 mb mış. Darısı bizlere...
biri ile iletişime geçtim onda pro max için sorunsuz modem dosyası var fakat bayiliklere satıyorlarmış yani ben kendim için almaya kalksam bile 350 dolarmış zaten telefonu o kadara almadım d:İlginç olan redmi note 10 pro da sorun yok fakat redmi note 10 pro maxta ai çalışmıyor ve gece modu mor çekiyor yani o modem dosyası max için işlemiyor ama redmi note 10 pro ile max ın işlemci aynı,ram aynı,ekran aynı,anakart aynı,yazılım aynı,kamera aynı ama ben de olmuyor demek ki minikte olsa bir kaç farklılık var yazılım kısmında veya anakartta