- Adım
- onur
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 1
mi 11 lite kamera gece modu çekiminden sonra mor çıkıyor çözüm varmıdır
Hocam bende önceden yoktu IMEI attım böyle oldu acaba roottan veya adamın attığı IMEI de mi sıkıntı var?kaç rom değiştirdim hala mor çekiyor çözemedim gitti
şöyle yapmayı deneyin imei atıldıysa bl kilidi açıktır illaki telefona TWRP atıın ( inetnette nasıl yapılacağı anlatılıyor ) sonra TWRP den efs yedeği alın ve yedeği bilgisayara atın sonra telefonu kendi ayarlarından sıfırlayın bakın bakalım sorun düzelecek mi eğer düzelirse yedek aldığınız efs yi TWRP üzerinden tekrar yükleyin sonra tekrar kameraya bakın tekrar mor çkmeye başlayacak mı bakalımBenim mi11lite 8/128 de aynı vaziyette arkadaşlar.
evet hocam biliyorum ama belki şe yara diye söylemek istedim sonuçta mi9 cihazındada kumlanmalar oluyodu bazı durumlardaHocalarım siz biraz araştırmanoz daha sağlıklı idi bence her kafadan ayrı ses çıkmış
Mi 11 lite plaka işleminden sonra kameranın mor çekme olayı normal nedeni ise bu cihazda rsa koruması var ve modem dosyası değiştirilerek plaka işlemi yapılıyor bundan dolayı orijinal modem dosyası oynanmış oluyor ve sonucunda bu haliseler meydana geliyor .Her cihazda olmamakla beraber şans biraz genellikle ama meydana çıkar bu soorunlar
hocam link hatalı rica etsem bir daha paylaşır mısınız?Buyurun güncel linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir