- Adım
- onur
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 1
mi 11 lite kamera gece modu çekiminden sonra mor çıkıyor çözüm varmıdır
Denedim bir kaç tane hepsi aynıRn10proda benzer sorun vardı firmware değiştirerek çözdüler. Sizin cihaz için de belki çözüm olabilir.
Düzgün bir modem dosyası bulunana kadar çözümü olmaz. Kullanıcı sayısı artsa birileri başarır belki.Denedim bir kaç tane hepsi aynı
Başka kamera uygulaması da kullandırtmıyorendonezya, global, tr, eu vs tüm romları denedim fakat rom kaynaklı değil malesef modem dosyasından oluyor yapacak birşey yok kamera konusunda
google cameralarda düzgün çalışmıyorBaşka kamera uygulaması da kullandırtmıyor
Evet onlarda çalışmıyor bunla alakalı biri birşey yapsa güzel olurgoogle cameralarda düzgün çalışmıyor
Daha önce de yazdım sorunsuz modem dosyası var ama 350 dolar,bunu yurtdışı telefon satan yerlere satiyorlarmisEvet onlarda çalışmıyor bunla alakalı biri birşey yapsa güzel olur
TrCamera 7.4 güzel stabil çalışıyor. Geniş açı kamerası, gece modu düzgün.google cameralarda düzgün çalışmıyor
Link var mıdır ?TrCamera 7.4 güzel stabil çalışıyor. Geniş açı kamerası, gece modu düzgün.
AdaletDaha önce de yazdım sorunsuz modem dosyası var ama 350 dolar,bunu yurtdışı telefon satan yerlere satiyorlarmis