- Adım
- M
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 563
Twrp üzerinden kurulum yapmaya çalıştığımda romu kuruyor ancak kurulum çok kısa sürede tamamlanıyor, yeniden başlat dediğimiz zaman da cihazda yüklü işletim sistemi yok uyarısı veriyor. Bu hatayı alan arkadaşlar, romu masaüstüne klasör olarak çıkartın, cihazı fastboot moduna alın ve klasör içindeki format yazan bat dosyasına çift tıklayarak kurulumu yapın. Sabah yaptım kurulumu, herhangi bir sorun yok, bazı yerlerinde İngilizce yazılar mevcut, kullanıma engel değil.
- Batarya performansı beni tatmin etmedi, sabah şarjdan çektim, şu anda şarj 45 oldu. Sadece ekran kapalıyken toplamda 1 saat müzik dinledim. 2 yada 3 kez telefonla konuştum. Beklediği yerde ve bu kadar az işlemle bu batarya değerlerini veriyorsa, oyunda iyice canını okur haberiniz olsun
- Bluetooth kulaklık bağlandığında, bazen aygıtı tanımıyor ve çağrılarda sesi ahizeden vermeye devam ediyor.
- Hoparlör ses seviyesi iyileştirilmiş, ancak kulaklık ses seviyesi, viper yüklü olduğu halde az geliyor.
- Wifi çekim kalitesi düşük geldi gözüme, bağlanırken uzun sürüyor ve arada kopma yaşattı.
- Mobil şebeke çekimi iyileştirilmiş, ancak bölgeye bağlı olarak sizlerde değişiklik gösterebilir, o yüzden buna çok takılmayın
- Kamera aynı, hiç bir değişiklik yok, çekim kalitesi öncekilerle aynı, tüm modlar sorunsuz çalışıyor ve bulanıklık yok
- Lsposed yükleniyor, ancak bazı modüller çalışmıyor, bu yüzden lucky patcher uygulaması kullanılamıyor, kullanılsa bile tüm özelliklerini kullanamıyorsunuz