- Adım
- Mister
- Cihazım
- Mi10T Pro
- Konular
- 9
bu EU 14.5 olanı EU 13.0.7 üzerine yüklersek sorun olur mu acaba
Evet olur. Temiz kurulum gerekiyor.bu EU 14.5 olanı EU 13.0.7 üzerine yüklersek sorun olur mu acaba
sorduğum oydu zaten, ayarlar falan sıfırlamadan devam eder mi diye çünkü android sürümü aynı. mantık olarak devam edebilir güncelleme gibiEvet olur. Temiz kurulum gerekiyor.
Hocam arkadaş evet sorun olur demek istemiş siz yanlış anladınız heralde. Yani komple temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Güncelleme gibi olmazsorduğum oydu zaten, ayarlar falan sıfırlamadan devam eder mi diye çünkü android sürümü aynı. mantık olarak devam edebilir güncelleme gibi
android sürümü değişmiyor o yüzden olabilir diye düşündüm, ikisi de EU.Hocam arkadaş evet sorun olur demek istemiş siz yanlış anladınız heralde. Yani komple temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Güncelleme gibi olmaz![]()
Mevcut EU 13.0.7 üzerine sistem güncelleyici ile yükledim, hızlı bir şekilde kurulum gerçekleşti ama MIUI yazısında bir süre takılı kaldı kapatıp açınca düzeldi, bu arada cihazda herhangi bir veri kaybı gibi bir sıkıntı yaşamadım.android sürümü değişmiyor o yüzden olabilir diye düşündüm, ikisi de EU.
denemiş olan varsa kesin bir cevap alırsak güzel olur, sıfırdan kurulum yapmak istemeyenlere cevap olur
Pil tüketiminin artışı temiz kurulum yapmadığınızdan dolayı yüksek ihtimalMevcut EU 13.0.7 üzerine sistem güncelleyici ile yükledim, hızlı bir şekilde kurulum gerçekleşti ama MIUI yazısında bir süre takılı kaldı kapatıp açınca düzeldi, bu arada cihazda herhangi bir veri kaybı gibi bir sıkıntı yaşamadım.
Not: Pil tüketimi bana biraz fazla geldiği için tekrar 13.0.7 ye döndüm.
Hocam google fotoğraflar modülü sınırsız orjinal depolama mı sağlıyor. Ve modülü vrya linkini bilgi verdikten sonra paylaşabilir iseniz çok ama çok mutlu olurumMerhaba temiz kurulum yapmama rağmen ekran parlaklığını ayarlarken ve otomatik modda da ekran ışığı titriyor. Ekran kapanırkende aynı problem mevcut. Çözüm bulamadım iki kere hem twrp hemde fastboot üzerinden format data yaparak kurulum yaptım çözüm öneriniz var mıdır ?
Sorun google fotoğraflar modülünden kaynaklanıyor kaldırınca düzeldi.