- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mi 10 t pro
- Konular
- 3
Ugrasitirdi biraz diyelim reismi uygulamaları için twrp veya magisk modülü var mı hocam?
Ugrasitirdi biraz diyelim reismi uygulamaları için twrp veya magisk modülü var mı hocam?
Anlıyorum hocam. Konu şeklinde güzel bir anlatım yaparsanız diğer arkadaşlarda yararlanır o yüzden yazdım.Ugrasitirdi biraz diyelim reis
WhatsApp ayarladan kontrop et medyayıArkadaşlar merhaba, whatsappa gelen fotoğraflar videolar galeriye kayıt etmemeye başladı, sebebi nedir acaba? Ayarlar sohbet medya görünürlüğü aktif.
Evet giderse her şekilde kendin düzeltirsin ve de gitmez. Düzgün yolla atılan imei kolay kolay silinmiyor bu telefonda. TWRP ile EFS bile atılmıyor. O açıdan rahat olun.Android 10 dan android 11 e geçerken mi10t için temiz kurulum yapmak istiyoruz fakat imei gider diye endişeliyim biraz. İmei gider mi giderse kendimiz yapabilir miyiz?
Medya görünürlüğü aktif, telefonun galerisinde göremiyorum ama dosya yöneticisinde resimler dosyasında görebiliyorum.WhatsApp ayarladan kontrop et medyayı
ses kaydedici için hint sürümü yükleyelim diye hata aldık cihaz fastboot ta kaldı ne yapabiliriz yardım lütfenMi 10T / Mi 10T Pro
Global Kararlı Rom
V12.1.3.0.RJDMIXM
[ Android 11 ] ![]()
Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
- V12.1.1.0.RJDMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi yapabilirsiniz
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir