marjinalist,
- EEA Avrupa Kararlı Rom kullanmaktasınız. EEA Avrupa Kararlı Rom için güncelleme yayınlandı ve 30 Nisan da konusu açılmıştı.
Şimdi fark ettim. Aslında eea rom kurmuştum. Sonra globale geçip konuyu kapatayım dedim ve global rom indirdim. Muhtemelen yüklerken eski indirdiğimi tekrar kurdum.marjinalist,
- EEA Avrupa Kararlı Rom kullanmaktasınız. EEA Avrupa Kararlı Rom için güncelleme yayınlandı ve 30 Nisan da konusu açılmıştı.
MIUI 12 - Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.5.0.RJDEUXM [ Android 11 İndirme Bağlantıları]
Mi 10T / Mi 10T Pro EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.5.0.RJDEUXM [ Android 11 ] Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz. - V12.1.2.0.RJDEUXM Romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi yapabilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan...forum.miuiturkiye.net
90hz de test yaptınız mı ? Birde bu rom bazı yerlerde kararlı beta diyor öylemi acaba ?Merhaba arkadaşlar
Bu sürüm çok stabil ve hızlı çok iyi olmuş144 hz de 8.30 saat aldım
60 Hz de 13 saat aldım
Şuanda 90 hz deyim güncel durum bu
Cok stabil pil konusunda
Not. Rootlu değil cihaz
Global kararlı 12.1.3.0 sürümü mü? Wowifi çalışıyor mu bu sürümde ve ekran parlaklığınız ne durumdaydi 13 saat alirkenMerhaba arkadaşlar
Bu sürüm çok stabil ve hızlı çok iyi olmuş144 hz de 8.30 saat aldım
60 Hz de 13 saat aldım
Şuanda 90 hz deyim güncel durum bu
Cok stabil pil konusunda
Not. Rootlu değil cihaz