MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Bu sürüm gercekten efsane.
Otomatik parlaklık ve 144hz de suanlik durum aşağıdaki gibi. Tel surekli mi band6 ya bağlı Bluetooth açık.
Hocam 12.1.2 dede durum böyle gayet başarılı. Ben 12.1.3 yükledim kararlı betaymış arayüzde kasmalar oluyor. Ama 12.1.2 de bu sorun yok.

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Hocam 12.1.2 dede durum böyle gayet başarılı. Ben 12.1.3 yükledim kararlı betaymış arayüzde kasmalar oluyor. Ama 12.1.2 de bu sorun yok.

Ben takılmalara kasmalara çok takılan birisiyim ama hiçbir problem yaşamadım.

Ancak ben her zaman temiz kurulum yaparım. Bunuda o şekilde yaptım dün sabahtan beri kullanıyorum hiçbir problem yok.

Kararlı beta surumundeki beta kelimesine çok takılmamak gerek. Öncelikle belirli bir gruba dağıtılan sürüm 1-2 hafta sıkıntı çıkmazsa stabil olarak hiçbir değişikliğe uygulanmadan herkese dağıtılıyor.

Şuanda gizli bir bug yoksa stabil sürümde bu olacak.

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Ben takılmalara kasmalara çok takılan birisiyim ama hiçbir problem yaşamadım.

Ancak ben her zaman temiz kurulum yaparım. Bunuda o şekilde yaptım dün sabahtan beri kullanıyorum hiçbir problem yok.

Kararlı beta surumundeki beta kelimesine çok takılmamak gerek. Öncelikle belirli bir gruba dağıtılan sürüm 1-2 hafta sıkıntı çıkmazsa stabil olarak hiçbir değişikliğe uygulanmadan herkese dağıtılıyor.

Şuanda gizli bir bug yoksa stabil sürümde bu olacak.
İşte hocam güncelleme geldi geri gitti bende temiz kurulum yaptım denedim dediğin gibi ama o arayüzdeki ana ekranda sağdan sola geçerken ufak bi kasma oluyor bazen. Sistem başlatıcıyla alakalı. Çünkü 12.1.2 deki sürüm daha eski ve yağ gibi. Muhtemelen bir iki ufak bug var onun için. Ama tercih sizin tabi. Dediğim gibi zaten 12.1.3 le 12.1.2 arasındaki ekran süresi ve pil performansı aynı. İkisinide test ettim. Ekran süresi attım bakabilirsiniz. İlk olarak 100 den 87 ye kadar 60hz de 87 den 83 e 90hz de kullanım bu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-23-12-15-35-977_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-05-23-12-15-35-977_com.miui.securitycenter.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2021-05-23-12-15-30-783_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-05-23-12-15-30-783_com.miui.securitycenter.jpg
    238,5 KB · Görüntüleme: 19

Kmx2021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
3
Global kararlı 12.1.3.0 sürümü mü? Wowifi çalışıyor mu bu sürümde ve ekran parlaklığınız ne durumdaydi 13 saat alirken
Yüzde 45 parlaklık wo WiFi çalışıyor birde güncel 90 hz de 12 saat aldım 35 parlaklık wo WiFi birde sistem uygulamalarının çoğunu temizledim 100 e yakın uygulama bootlopa girmeden birde düzenli olarak pil sağlığını korudum 2 3 sefer yüzde yüz yaptım sonra 10 da şarja takıp 85 de çıkarıyorum device infodan baktığımda pil kaybı yaşamama rağmen tekrar dan yukselmeye başladı bütün rom ları test ettim bu sürüm de google telefon mesajları sildim mi mesaj ve telefon kişileri kurdum sistem olarak entegre ettim uptade yaptığım da ise hiçbir şekilde veri kaybı yaşamadım bu sürümden çok ama çok memnunum baya bi iyi kamera olarak süper işler çıkartıyor 690 bin antutu v9 puanı aldım bir de King tweaks ve gmz doze kullanıyorum root booster da kullanıyorum gcam dan daha iyi fotoğraflar çekiyor bu sürüm 12.1.3 şuan zaten çok beğeniliyor forumlar da felan şuan bu sürüm çok ama cok iyi stabil ve hızlı pil olarak çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90hz de test yaptınız mı ? Birde bu rom bazı yerlerde kararlı beta diyor öylemi acaba ?
Hayır kardeşim 90 hz de 11 30 12 saat aldım ben çok stabil bu sürüm

Android 10 global sürüm üzerine kurmak sorun yaratır mı?
Evet yaratıyor eğer ki twrp varsa stock recovery kuruyor tüm bilgiler siliniyor ama a11 üzerine kurunca bir sorun yok

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Android 10 dan android 11 e geçerken mi10t için temiz kurulum yapmak istiyoruz fakat imei gider diye endişeliyim biraz. İmei gider mi giderse kendimiz yapabilir miyiz?

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Android 10 dan android 11 e geçerken mi10t için temiz kurulum yapmak istiyoruz fakat imei gider diye endişeliyim biraz. İmei gider mi giderse kendimiz yapabilir miyiz?
Twrpden rom kurarken 4 wipe (temiz kurulum) ile IMEI gitmez hocam ben sürekli rom değiştiriyordum bir aralar bir sıkıntı olmadı

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Merhabalar yurtdışından mi10 t getirtmeye niyetlendim ancak bir arkadaşım cihaza imei kaydı yapılmadığını okuduğunu söyledi kayıt yaptırıp kullanan var mı?

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Merhabalar yurtdışından mi10 t getirtmeye niyetlendim ancak bir arkadaşım cihaza imei kaydı yapılmadığını okuduğunu söyledi kayıt yaptırıp kullanan var mı?
Yalnızca sim 2'ye IMEI repair işlemi uygulayabilirsiniz yaptirilabiliyor

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Yüzde 45 parlaklık wo WiFi çalışıyor birde güncel 90 hz de 12 saat aldım 35 parlaklık wo WiFi birde sistem uygulamalarının çoğunu temizledim 100 e yakın uygulama bootlopa girmeden birde düzenli olarak pil sağlığını korudum 2 3 sefer yüzde yüz yaptım sonra 10 da şarja takıp 85 de çıkarıyorum device infodan baktığımda pil kaybı yaşamama rağmen tekrar dan yukselmeye başladı bütün rom ları test ettim bu sürüm de google telefon mesajları sildim mi mesaj ve telefon kişileri kurdum sistem olarak entegre ettim uptade yaptığım da ise hiçbir şekilde veri kaybı yaşamadım bu sürümden çok ama çok memnunum baya bi iyi kamera olarak süper işler çıkartıyor 690 bin antutu v9 puanı aldım bir de King tweaks ve gmz doze kullanıyorum root booster da kullanıyorum gcam dan daha iyi fotoğraflar çekiyor bu sürüm 12.1.3 şuan zaten çok beğeniliyor forumlar da felan şuan bu sürüm çok ama cok iyi stabil ve hızlı pil olarak çok iyi

Hayır kardeşim 90 hz de 11 30 12 saat aldım ben çok stabil bu sürüm

Evet yaratıyor eğer ki twrp varsa stock recovery kuruyor tüm bilgiler siliniyor ama a11 üzerine kurunca bir sorun yok
mi uygulamaları için twrp veya magisk modülü var mı hocam?

Üst Alt