Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Hocam alın fasboot rom linki, stoya hocam herşeye fastboot yok diyosunuz ama eski sürüm var fastbootlarda, burdan yükleyip isterseniz sadece twrp yükleyip güncelleyebilirsin
Twrp ile yükledim hocam simdilik tesekkür ederim

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
İndirmek için link var mı ?

Çin rom unu ?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cihanmpower,

Cihaz ilk çıktığında twrp olmadığı için fastboot rom çıkıyor tıpkı şu an mi 11,note 10 vs de olduğu gibi.

Mantıken ilk çıkan fastboot romu yükleyip sonra twrp yükleyip ondan sonra tekrar rom yüklemek ne kadar uzun ve zahmetli bir iş drunk~~ ben yazarken yoruldum haha--

Sizde her rom yüklemek isteyene fastboot rom yükleyin demeyin bir zahmet,vermiş ve kullanmış olduğum twrp ile her romu sorunsuzca yükledim burada yükleme adımları önemli ;)

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mi 10t 8/128 ve bu kadar kötü şarj süresi almadım hala aradığım romu bulamadım maalesef

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
mi 10t 8/128 ve bu kadar kötü şarj süresi almadım hala aradığım romu bulamadım maalesef
Bir sıkıntı var burada, benim ölüsü 8 saat alır, ha 12 saat de alıyordur, eu stabil'im ama çok oynadım batarya tasarrufu için işlemci pil harcamasın diye ,full 144hz o ayrı tabi, arka plandan bahsediyorum... Sizin telefonda bir sorun var.. bende stock gelen global romda çok iyidi bataryam, Endonezya globale çevireceğim, sizde deneyin derim, ama araştırabilirsiniz, globalde sıkıntı olmuyor doğru anladıysamyn~~

Son düzenleme:

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Bir sıkıntı var burada, benim ölüsü 8 saat alır, ha 12 saat de alıyordur, eu stabil'im ama çok oynadım batarya tasarrufu için işlemci pil harcamasın diye ,full 144hz o ayrı tabi, arka plandan bahsediyorum... Sizin telefonda bir sorun var.. bende stock gelen global romda çok iyidi bataryam, Endonezya globale çevireceğim, sizde deneyin derim, ama araştırabilirsiniz, globalde sıkıntı olmuyor doğru anladıysamyn~~

Endonezya romunu deneyeyim yani.doğru mu anladım hocam.pil durumunu kontrol ediyorum o da gayet iyi

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19

Matematiksel olarak tam şarz 16-17 saat ekran süresi çıkıyor ama olmaz o kadar, tarayıcı indirip indirip deniyorum da, oyun yok sosyal medya yok, göründüğü gibi yani, sanki global rom bundan daha iyiydi batarya, eve 70-80-90 arası şarz ile giderdim..

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Matematiksel olarak tam şarz 16-17 saat ekran süresi çıkıyor ama olmaz o kadar, tarayıcı indirip indirip deniyorum da, oyun yok sosyal medya yok, göründüğü gibi yani, sanki global rom bundan daha iyiydi batarya, eve 70-80-90 arası şarz ile giderdim..
Sosyal medya var hocam dün gece kurdum romu sabah cektım su anda %25 sarj var yarım saate yakın pubg var birde

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Endonezya romunu deneyeyim yani.doğru mu anladım hocam.pil durumunu kontrol ediyorum o da gayet iyi
Şöyle demeyi unuttum ki bu romlar mi10t pro'ya özel rom değil benim anladığım, mi10t yi bilmem,kamera berbat bende ilk halini bilirim hem kamera hem de batarya... Ufak tefek problemler de oluyor birde eu da, global rom kusursuzdur.. Endonezya dememin sebebi Google arama mesajlaşma olmaması ses kaydı olması birde yani, sonuçta oda global yine aynı performansı verecektir, mi10t pro ya özel...

Üst Alt