Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Hard reset yapsan yine düzelir, twrp ise temiz kurulum aklıma başka birşey gelmedi, bende çok anlamıyorum kurumlardan arkadaşıma yaptırdım ama, batarya için telefonun içinden geçtim, güvenlik e tıkladığım 70 benimki giggle~~ hiç yapmam optimize, pil optimizasyonlarını yap ayarlardan tüm uygulamalara yapabildiğine zaten görürsünüz tıklayınca,size kolay gelsin cihaz bellidir,çabuk düzeltirsiniz.. iyi forumlar, yazarsan yine cevap veririm bildiğim kadarclap~~
Teşekkürler hocam bilgi için.Zahmet verdim

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Teşekkürler hocam bilgi için.Zahmet verdim
Stoya abimiz hep paylaştı tasarruf için bilgi konuda görebilirsin, normal YouTube bu arada en az batarya harcayan uygulama sanırım, advanced ı bilmiyorum tabi o değildir o kadar, estağfurullah ,iyi forumlar tekrardan... hi~~

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Stoya abimiz hep paylaştı tasarruf için bilgi konuda görebilirsin, normal YouTube bu arada en az batarya harcayan uygulama sanırım, advanced ı bilmiyorum tabi o değildir o kadar, estağfurullah ,iyi forumlar tekrardan... hi~~
İyi frumlar hocam tesekkür ederim

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Başta güzel olsa da ilerleyen dönemde sıkıntılar yaşatan bir rom. Kurulum ve güncelleme aşamaları da sorunlu çünkü doğru düzgün tam uyumlu bir TWRP yok cihaz için. Android 11 resmen özgür kullanıcı katili olmuş bütün sistem erişimi elinizden alınmış. Daha önce Note 8 Pro kullanıyordum EU destek vermediği için üzülüyordum ama şu EU romlara bir baktım da bugün hiç destek vermese de olur. Hiçbir romu doğru düzgün iş görmüyor. Global 12.0.11.0 kararlı sürüme kesin dönüş yaptım. Sistem çöplerini kendim sildim deamon vs hiçbir miui çöpü kalmadı. Açıkçası EU'nun çıkardığı romdan çok daha iyi oldu bu haliyle sanırım şu anlık tek handikap Google Arama ve Mesajlaşma uygulaması. Bunun için TWRP'den yüklenebilir bir çözüm olsa keşke.
Endonezya globale geçiş yapsan Google arama mesaj problemi de kalmaz , farkı var mı ki Tr global ile Endonezya global?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
ben bu 12.5.1.0 mi10t cihazıma kurdum fakat
bluetooth kulaklık sesi az geliyor
wifi de durduk yerde kopmalar yaşıyorum.

kurmadan önce twrp format yaptıktan sonra temiz kurulum yaptım.

başka rom tavsiyesi olan var mı ?

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

mi 10t kullanıyorum. Akıllı saat kullanıyorum. Telefona çağrı geldiğinde, telefondan cvp vermeme rağmen akıllı saate bağlanıyor karşı tarafın sesi geliyor sonra manuel olarak çağrıyı telefona alıyorum, bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15

Son eu beta kullanıyorum fena değil gibi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12

Maalesef A11 ile Bluetooth kulaklık sesi çok zayıflamış. Ben Viper kullandığım halde tatmin etmedi ki Haylou t15 kullanıyorum piyasadaki en yüksek ses veren kulaklıklardan biri. Miui 12.0.11 A10 Global sürüme döndüm ben. Sistem çöplerini kendim temizledim ve inanın bu eunun yaptığı roma bin basar.

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Maalesef A11 ile Bluetooth kulaklık sesi çok zayıflamış. Ben Viper kullandığım halde tatmin etmedi ki Haylou t15 kullanıyorum piyasadaki en yüksek ses veren kulaklıklardan biri. Miui 12.0.11 A10 Global sürüme döndüm ben. Sistem çöplerini kendim temizledim ve inanın bu eunun yaptığı roma bin basar.
Katılıyorum bende bir çok custom rom çin,Endonezya, eu, eaa rom denedim fakat a10 12.0.11 versiyonu bana göre en iyisi olduğu için geri döndüm gercekten stabil ve geçmeye değer bir rom çıkana kadar kalacağım

Üst Alt